I väntan på bebis …

IMG_3004

IMG_3020 IMG_3098 IMG_3146

Loading Likes...

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Men jösses vilka härliga bilder! De ger verkligen sommar-feeling. Lycka till när det är dags!

 2. Åh. Du är så himla fin. Ni är. Lycka till med nummer 2:s ankomst. Kommer gå lysande! <3

  1. Tusen tack bästa du! Kramar i massor

 3. Vilka härliga sommarbilder!

 4. Såå härligt! Ser helt magiskt ut! Speciellt just nu när jag befinner mig på semester på ett väldigt regnigt västkusten… 🙂

 5. Åh va härligt! Det är på Gotland en skulle va förstår jag..

  Kikar in här flera gånger om dagen och håller andan varje gång när jag scrollar ner till översta inlägget. Såå spännande att få följa er i graviditetens slutskede! Tyckte först att du (ni såklart) inte var riktigt kloka som skaffar syskon så tidigt, blev nästan irriterad faktiskt, men det är ju helt fantastiskt och fint och härligt och bra och rätt på alla sätt och vis. 🙂 Jag var nog bara lite avundsjuk. Har någon slags tävlingsmani (/jämförelsemani) med alla. Lycka till och andas lugnt.

 6. Men alltså wow. Vi åker till Gotland på söndag och jag googlar runt bland bloggar för att hitta guldkorn och den där stranden verkar faaaaantaaaastisk! Vilken är det? (Om du nu har tid att svara mitt i bebisväntande/barnafödande?!?!?)

  1. Visst är den härlig! Det är Vitviken vid Åminne (utanför Slite). Kan varmt rekommenderas.
   Kram emma

   1. Tack för svaret. Den hade jag redan på min lista som möjlig strand, men nu vet jag att vi SKA dit!

Kommentera

Stäng meny