I Mama med skrutt i magen

11079636_10155375026695541_3924801006510942032_n

Precis efter jul, med en gravidmage i vecka 32, kom stylisten Louise Ritzell och fantastiska Emily Dahl hem till mig. Vi snackade gravidkläder, personlig stil, bästa snabb-fix-tips och huruvida jag kommer jonglera funktionskläder i sandlådan i framtiden.
Jag hade ju lätt svårt att röra mig då, så jag satt och blev påklädd i soffan av Louise medan Emily smattrade med sin kamera.
Då hade jag lilla skrutten i magen <3

Resultatet av plåtningen tillsammans med en intervju hittar du i nya numret av Mama som finns ute nu.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. En jättestor grattiskram till dig! Det är så konstigt, det är bara två månader sen vi var där, i kärlekschocken, vattenskadorna och sömnlöshetspaniken. Jag grät floder av lycka och också av sorg över att livet aldrig skulle kunna bli så fantastiskt igen. Och så blir det bara bättre för varje dag. Nu ligger vår älskade lilla bredvid mig, håller handen, pratar för fullt och ler stort. Om du vill se bilder från hennes första maskerad så kika in på min blogg. Ledtråd: övergulligt. Om jag får säga det själv alltså :). Igen,världens största grattiskram, är så glad för er skull!

Kommentera

Stäng meny