Hurra för er!

Hej söndag!
Innan jag slår igen laptopen och vilar helgögonen på någon film, så vill jag skicka ut ett HURRA för er. Tillsammans har vi nämligen samlat in 5000 kronor till WWF, pengar som ska jobba för att rädda arter, och i det långa loppet oss.
För vi behöver ju naturen och ekosystemen för att säkra vår matförsörjning.

Att sänka pengar till organisationer som WWF är ett enkelt sätt att göra skillnad!
Jag satte 5000 som mål, och det har vi klarat. Vågar vi bräcka det med det dubbla innan jul?
Skänk en slant till min insamling, och gör något verkligt och viktigt för klimatet och framtiden i ett kick.

Och bli en världshjälte!

 

 

HEJ, JAG ÄR EN VÄRLDSHJÄLTE

Tillsammans med WWF kämpar Emma Sundh för att få fler människor att agera mot utrotningen av världens vilda djur. Just nu värms Arktis upp snabbast av alla platser på jorden. Sommarisens yta har nästan halverats sedan 1978 och volymen har minskat med ofattbara 75 procent. Den tjockare isen finns inte kvar alls. Isbjörnen, fjällräven och andra arter som lever här påverkas kraftigt.

Emma är en Världshjälte och hjälper WWF att sprida kunskap och samlar samtidigt in pengar till ett mycket viktigt ändamål.

”Vi tar för givet att vår vardag lunkar på, att tiden tickar sin taktfasta gång och det är frukostlunchmiddags-bestyr. Men utanför vår bubbla dör djur och växter i en rasande fart. Läget är akut. Kavla upp ärmarna och gör skillnad för en levande planet! Om inte du gör något – vem ska göra det?”

– Emma Sundh

När klimatet förändras påverkas också livsmiljön för många djur. Man kan redan idag se hur olika arter anpassar sina vandringsmönster, får svårt att hitta föda eller partner, eller får minskad avkomma till följd av klimatförändringarna. För att bromsa den globala uppvärmningen måste vi tillsammans fasa ut fossila bränslen, ställa om till en hållbar matproduktion och skydda fler naturområden med stort koldioxidupptag.

AGERA MED WWFs VÄRLDSHJÄLTAR FÖR ATT #STOPPAUTROTNINGEN

– BLI EN VÄRLDSHJÄLTE DU OCKSÅ!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Kan ni inte ordna ett klimatinfomöte för unga influencers typ Bianca Ingrosso och övriga. Det känns som att de skulle behöva en rejäl ögonöppnare för klimatets skull 🙂 Kanske inte så lätt att genomföra, men skulle vara bra 🙂

Kommentera

Stäng meny