Höstmys, DIY, speltips och recept

Halloj!
I dag sitter jag på kontoret på Metargatan, planerar hur jag ska fixa till det (ÄNTLIGEN) och styr upp en massa jobb. Efter ett par sömniga, halvsovande veckor med noll energi känner jag att det liksom ryker om tangenterna, jobb manglas ut och dessutom var jag på synundersökning efter hundra år. Och bokat tandläkare och frisörtid (tack, för alla era tips på ekologiska frisörsalonger, nu har jag bokat en av de rekommenderade frisörerna. Ni är bäst!). Älskar när en har energi att bara riva av sådana där borde-göra-grejer.
En grej som verkligen sparkar igång mig är att se alla de där jobben som nu finns i tryck. Och när jag ramlade in på kontoret i morse så låg nya Amelia höst på skrivbordet. Det visade sig att jag och Emily hade gjort en hel drös jobb däri, som vi glömt bort.

Vi jobbar ju med så lång framförhållning (i förra veckan gjorde vi ett par jobb som går i tryck nästa sommar), så då glömmer en ju bort jobben och får återupptäcka dem igen.
Som det där spara och ta tillvara-jobbet som du ser här ovan …

Eller DIY-jobbet som vi gjorde i hallen i min förra lägenhet. Det var SÅ roligt att göra!

Det här jobbet tycker jag så mycket om!

Tema sällskapsspel! Och det gillar ju jag!
Dessutom visar jag hur en färgar tyg naturligt (blir såååå fin), klär om världens finaste möbel, gör en höstkrans och mycket, mycket mer.
Spring å köp vettja!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Stäng meny