Höstfika med äppelkaka och finfint sällskap

God morgon!
Medan kakelugnen sprakar och vi börjar veva igång den här dagen (då trädgårdslandet ska skördas!) så tänkte jag att ni skulle få kika lite på hur gårdagen såg ut.

Morgonen började sådär. I förra veckan hade jag skickat över flera filijoner filer för ett jobb jag gjort och det visade sig att filerna var skadade. Så jag var tvungen att pumpa över nya via torpar-internet:et, vilket tog hur lång tid som helst. Och vilken frustration. Strulande teknik och saker som går långsamt är mina två värsta tror jag. Det rök en hel del torp-mys-timmar där om en säger så. Nåväl.
Till slut satte vi oss i mormors gamla bil och körde österut.

Mot Ljugarn. Där väntande världens lyxigaste höstfika hemma hos Elsa Billgren, Pontus  och deras lilla Lynn som också är på ön just nu. Vi hade tajmat våra Gotlands-tripps. Så genialt.

Egna äpplen, ostar, nybakt bröd och cider – det här ska jag lätt kopiera till valfri höstdag.

Elsa hade bakat en helt underbar äppelkaka också.

Medan vi smaskade av allt det här …

… så hittade Bodil någon som hade samma intressen som hon. Sätta lock på burkar. Ungefär det bästa som finns.

Lynn visade alla sina leksaker och bjöd mig på smörgås. Himla bra värd det där, som matar en med nybakt bröd och levererar leksaker på rullande band.

För övrigt. Så himla fin tax-tröja från Mini Rodini, inte sant?

Åt några bitar till av den där getosten tillsammans med fikonmarmelad (getost alltså, varför har en inte alltid en rulle i bakfickan?) …

Och sedan var det dags att packa in trötta zombie-barn i bilen, vinka hej då på trappan och pipa hemåt (och vidare mot Visby (men mer om det senare)).

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Stäng meny