Hösten alltså. Noll ful.

Tusan vad jag älskar den här årstiden.
När löven dansar ner från träden, barnen gapar om att “nu har träden tappat alla sina kläder, det har bara en liten kalsong kvar”. Vi har valt ett varsitt träd på vägen till förskolan. Eller ja, Majken och Bodil valde ett varsitt träd, och jag har blivit tilldelat ett. Vi följer utvecklingen varje dag, och mitt träd är mest nakenfis.
Och nästa vecka kanske, kanske första snön kommer.

Myset just nu!

Vad tycker du om hösten?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Älskar hösten! Mednjuter med alla andra höst-älskare!

  2. Tycker om, mycket, men får också alltid en liten, liten känsla av vemod i mig inför allt det vackra, som ju visserligen ska födas på nytt så småningom, men dessförinnan vissna ned. Allt det där som kallas livet. En vill ju ändå vara med om varje sekund av det en råkar få av det, mitt i allt.

  3. Hösten är min bästa årstid! Vill bara vara ute och titta på allt vackert hela tiden. Förstår inte alls problemet med november? Ok, september och oktober är fantastiska men november är ändå så underskattad. Kanske bästa månaden att göra höstiga saker som att kratta löv och plocka svamp (konkurrensen om trattisarna är obefintlig i november) och man kan smygstarta julmyset samtidigt som decemberstressen är långt borta.

  4. men åh! skorna!? vars är dom ifrån? 😀

Kommentera

Stäng meny