Honolulu: Salta dopp på surfar stränder

Med badkläder, bok och solcréme i väskan ger jag och John oss i väg på upptäcktsfärd på hawaiigator vi aldrig varit på förut. Där, nedanför frodiga berg och snåriga stigar,   hittar vi en strand där det bara var vi och ett gäng surfare.

Jag kliver i vågorna och väntar på att de ska doppa mig. De gör de så småningom. Med ett splash är jag helt doppad, med klibbigt salt i ögonen och i håret.

Bad-John.

Saltdoppad från topp till tå i kvällssolen.

Vi äter vattenmelon, läser böcker och kisar för att se surfarna glida på vågorna ute på havet.

När solen skymmer åker Hawaii-skjortan på och vi åker hem, köper bamse-stora pizzor på vägen och ser på två avsnitt av “House of cards”.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Fy sjutton vilken mysig dag! Jag har sett hela andra säsongen nu av HoC. Herre gud…!

 2. Hej
  Så fantastiskt fina och inspirerande bilder i dina Hawaii-inlägg.
  Fina är du och mannen din med!

  Mvh
  Marie

 3. Hej Emma!
  Har följt dig ett tag och tycker verkligen att du har en fantastiskt fin blogg på alla sätt och vis! 🙂 Nu till min fråga – Jag har precis skaffat mig mitt livs första systemkamera och är självklart vansinnigt rädd om den. Jag funderar därför lite på hur du gör med kameran när du är utomlands? När det är dags för en utomlandsresa nästa gång vill jag ju definitivt släpa med mig kameran men undrar över vad man behöver tänka på när det gäller t.ex värme, kyla, sand, fukt och framför allt hur man ska göra om hela sällskapet vill bada på en och samma gång. Vågar ju knappas lämna dyrgripen ensam kvar på stranden, eller? Hoppas att du har några bra tips att dela med dig av! Ha en fortsatt trevlig resa! / Anna

 4. Älskar dina semesterinlägg! Så fina bilder.

 5. Alltså Hawaii i kombination med House of Cards; drömmen!

Kommentera

Stäng meny