#hiddenplacesworkshop & mat för själen

Just precis nu sitter jag på tåget mot Västerås och #hiddenplacesworkshop som anordnas av Babes in boyland och Mokkasin. Det står ju mitt namn är den här workshopen känner jag. Ödehus, gamla grejer och att få leka loss med rekvisita och kamera.

Jag har så länge sneglat på Babes in boylands härliga helgworkshops (framför allt de på Gotland), men har liksom inte fått ihop det med pseudotvillingshärjet.
Men i dag. I dag åker jag i väg på en heldags gött och nosar upp ny kreativitet tillsammans med en massa inspirerande, kriminellt skickliga människor som jag aldrig träffat förut.

Aningen nervös. Okej, jag är skitnervös. Jag tycker alltid att det är pirrigt att möta nya människor, även om jag vet att det är just precis där jag trivs bäst när jag liksom väl är där.
Några av de som jag ska spendera dagen med har jag träffat förut (annars hade jag nog varit ännu mer nervös) och det fina i trudelutten är att de är sparade under fliken favoriter i mitt lilla känslobibliotek. Mokkasin-Sofia, Fru vintage och Anna från Mrsmighetto.sePraktexemplar av bra fölk.
Denna dag blir som mat för själen, det känner jag på mig. 

Ett inlägg (eller två) om den här dagen kommer inom kort. Ska peppra Instagram och Instagram stories under dagen också.
Wiii!

Alla bilder här ovan är tagna av skickliga Babes in boyland och Mokkasin.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Stäng meny