Hermès-cocktail på Nalen

hermes nalen by emmas vintage

I torsdags kläddes Nalen i Hermès-sjalar och swing. Uppe i taket hängde vackra skapelser, liksom på flaggor och vimplar. Det franska modehuset hade nämligen bjudit in till vårcocktail med swing-silk-tema.

swing hermes by emmas vintage

På Nalens golv swingades det för fulla muggar till livemusik från scen. Dansarna hade kjolar av Hermès-scarfsar.

swing hermes nalen by emmas vintage

Det var uppvisning för alla gästerna och det kliade i fötterna på mig.

carin by emmas vintage

Min dejt för aftonen var Carin från Damernas Värld.

carin by emmas vintage

nalen by emmas vintage

Det bjöds på poppiga desserter, drinkar och små snittar. Eftersom det var cocktailfest var alla kriminellt vackra. Elegantast på festen var Emma Elwin i en blommig klänning (jag hoppas att hon lägger upp en bild på sin outfit för jag lyckades då inte fånga henne på bild).

nalen hermes by emmas vintage

I foajén stod dessa ladys och gav gästerna varsinna Hermés-gnuggisar. Jag fick en också.

nalen hermes retro by emmas vintage

Tjusig tatuerare.

sjalar hermes by emmas vintage

nalen by emmas vintage skor nalen ny emmas vintage

Mina skor med T-slejf mot Nalens shackrutiga golv. Till dessa skor bar jag en svart cocktailklänning. Vill ni se hela min outfit månne?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Alltså åh och wow vilket galej! Är det något jag önskar att jag kunde, eller tog mig tid att lära mig (för ingen föds väl med swingskorna på liksom), så är det att dansa just precis som jag tänker mig att de dansade på denna fest. Som i Swing Kids, en gammal 90-tals film med underbara dansscener. Åh!

  2. JA! Vill se outfit! 😀

  3. WOW vilken kväll! Den hade jag också velat vara med på! Hoppas ni hade trevligt! Kram

Kommentera

Stäng meny