Hemmakontor, tapetsering och helgplaner


God morgon!
Har ni en bra fredag?
Jag har laddat upp med hemmakontor denna fredag och har hällt upp en STOR termos med kaffe som ska sippas ur hela dagen lång.
Planen för dagen är att varva jobb, blogg med att tapetsera hallen med blommig tapet. Hallen har så många skrymslen, proppskåp och specialare att jag behöver ta en paus titt som tätt. Pöh! Just nu inväntar jag lite mer dagsljus så jag kan stänga av elen och tapetsera runt alla eluttag.

Dessutom ska jag posta ett stycke paket till @josefinfint som innehåller ett stycke present. I samma veva funderar jag på att lämna in min cykel på service i cykelaffären som ligger i samma hus som jag bor. Det ska bli sol imorgon så det kanske måste bli en liten premiärtur? Jag har fått blodad tand på det här med att sära på barnen och göra saker på tu en hand. Plus att jag tänker att jag ska börja cykla till jobbet nästa vecka.

Helgens planer är att titta på “Ung & lovande”, ha middag med nya bekantskaper (spännande!), sondera lådcykelterrängen, käka lunch hos svärföräldrarna i Solna och kanske ta en tur till Överjärva antik. Förra helgen eftersökte jag ju utflyktstips via bloggen och Instagram och fick in så himla många bra tips! Planen är att beta av dem alla och sedan göra en guide. Så peppad på detta!
Vad ska du göra i helgen?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Å, passa på att hälsa på lammen på överjärva! Vi var där för två veckor sen och de var sååå söta.

  2. Håller helt med om att det är en bra idé att dela upp sig. Att ha ett barn för sig själv är såå mysigt och inte alls stressigt på samma sätt som 2 barn, 2 vuxna… Konstigt egentligen.
    Sen är de så glada att träffas igen!
    Lilla barnet när man stiger in genom dörren: Hääääääj! Tama! (Krama)
    Stora barnet: Hej bebben!!

    1. Hahaha, åh, vad fint!

Kommentera

Stäng meny