Hemma i Värmland.

Nu har jag och familjen elbilat hem till mina föräldrar i Värmland. Här ska vi var en hel vecka, minus en dag då jag måste tillbaka till Stockholm för jobb (ska hålla ett webinar om klimatet (du kan anmäla dig här)) och sedan ska jag föreläsa i Säffle på onsdag! Tur att det finns tåg!
Här i Värmland ska vi fixa i ordning garagelängan som ska bli boende för oss när vi är här, eftersom vi inte kan bo inne i huset (pga corona). Det går framåt!

Och vet ni! Jag har en spännande nyhet!
Pirr! Berättar imorgon!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh, Säffle! Världens mysigaste stad. Hoppas du får det toppen. Och besök Stenmagasinet. Hela menyn är 10/10!!

  2. Du skulle ju berätta nåt!!!!

Kommentera

Stäng meny