Hemma hos mig i Midsommarkransen

emmas vintage inredning midsommarkransen silversaga

För ett tag sedan besöktes jag av tidningen Älskade hem och den underbara fotografen Jessica Silversaga.  Tillsammans har de nämligen gjort ett “hemma hos”-reportage i min och Johns tvårummare i Midsommarkransen. Inredningsreportaget kommer att publiceras i vår, men redan nu får du en sneakpeak från mitt vardagsrum i Silversagans blogg, Vintageportalen.se.  Spana in sneakpeaken här: The wonderful world of Emma.
I reportaget kommer du kunna få en rundvandring i vår lägenhet och läsa om min och Johns inredningsstil. Hoppas ni är lika råpeppade att se resultatet som jag är!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Dör finhetsdöden! Så jäkla fint det är hos er! Ser oxå fram emot att se mer. Kram!

  1. Åh, vad glad jag blir! Du måste ju bara komma hit någon gång =)

 2. Ni har det Otroligt fint, det må jag säga. En fröjd för ögat! jag ser fram emot att få numret i min hand. marsvinet och jag spinner ikapp om att få till mysfaktorn hemma hos oss. vill så gärna byta ut det där bananlådorna som verkar som bord mot sådana där fantastiskt fina koffertar som ni har. Får jag fråga om dess härkomst och om du vet var man kan finna några? Och Tack för din blogg, för att du delar med dig av klokskap, din starka drivkraft, ideér och vackra bilder. Den lyser verkligen upp och stimulerar en novembertrött amygdala!

  1. Vilka fantastiska ord! De värmer verkligen. Rakt in i hjärtat.
   Koffertarna har jag hittat på Myrorna (rekommenderar Myrorna i Skärholmen i Stockholm om du har vägarna förbi), på Blocket och Tradera. Jag har mängder av koffertar. Kommer att göra mig av med några av dem, kanske via min bloppis. Vi får se. Kram emma

 3. Emma! Du som verkar så påhittig! Kan inte du snälla Julklappstipsa lite??? Eller julklappsinspirera!!
  Jag har verkligen brist på idéer på julklapp till min man!! Vill han ha något så köper han det. Han vill sällan ha något. Han är ingen konsument och önskare direkt. Haha, eller hur man ska kalla det.. Han är liksom.. NÖJD! Men jag vill ändå gärna ge någonting. Jag tycker det är roligt! Men jag behöver lite tips! Allmänna tips!!! Vad brukar du ge din John? (jag vet att presenter och så är personligt men jag behöver bara lite inspiration.. )

  Kram!

  1. Julklappar är svårt, speciellt till personer som är nöjda. Jag brukar ofta köpa eller sy flugor till John. För det kan man liksom inte ha för många av. Att sy en fluga är inte särskilt svårt och då kan man dessutom välja tyg själv, som passar personen i fråga.
   Så flugor är mitt bästa tips.
   I år kommer jag nog försöka göra många av julklapparna själv. Jag hoppas att jag hinner.
   Ett annat tips är att faktiskt köpa det som står på önskelistan. Jag nästintill tvingar min familj att skriva önskelistor, mest för att jag är nyfiken, men också för att veta vad de önskar sig.
   John brukar önska sig fina strumpor och jag tycker att det är för tråkigt att ge, man vill liksom slå knut på sig själv för att komma på Den Perfekta Julklappen, men egentligen är är det ju exakt strumpor jag ska ge honom. För att det är exakt det kan önskar sig. Nu kan jag visserligen inte göra det, eftersom jag skriver det här, men du förstår vad jag menar.
   Jag vet ju själv hur det är, jag får aldrig det jag önskar mig eller behöver, för hela min familj slår knut på sig själv hela tiden för att ge bort Den Perfekta Julklappen som INTE står på listan. Snacka om att göra det svårt för sig. Det är klart, man ska ju inte utgå ifrån att man får det man önskar sig, men att följa listan är underskattat. Lång utläggning. Men kontentan är att fråga och sedan ge. Och kan du pyssla ihop julklappen själv är det ju alltid extra roligt. Och miljövänligt. Kram och lycka till! Emma

 4. Hej Emma!
  Jag vet inte om vi redan träffats, men du måste komma och hälsa på i mitt showroom i Västberga!
  Där har jag fler koffertar och väskor än du trott var möjligt. Välkommen!
  Mvh Koffertmannen

  1. Det gör jag GÄRNA!

Kommentera

Stäng meny