Hemkommen från sjukhuset

Bodil

Jag och den här lilla tröttisen har var inlagda på sjukhus i går natt. Bodil lät som en skördetröska när hon andades, hade haft feber i dagarna fem och bara grät och grät och sov och sov. Så vi pep in till barnakuten på Sachsska och blev sedan inlagda på avdelning 74, med små sladdar uppkopplade som visade Bodils syresättningen. Bodil fick luftrörsvidgande mediciner och den gulliga sjukvårdspersonalen ömsom sjöng, ömsom gullade med den lilla sjuklingen. Jag blir alltid så himla rörd när jag är på sjukhus. De som jobbar inom vården alltså. Så imponerad av dem.

Nu är vi på permission, Bodil andas mycket lättare och vi botar tröttheten efter en dygn av provtagningar och bärselegung (jag skojar inte när jag säger att jag gungade Bodil i bärsele i ungefär 10 timmar (med lite pauser när jag kunde lägga ner henne för en tupplur)). Men det blev inte så värst mycket sömn. Och min rygg ömmar.
Men Bodil mår långt mycket bättre, har fått inhalator, går på alvedon och kan så smått krypa runt mellan klossar och bös här hemma.
<3

Min planerade maxa-bloggen-med-inlägg-plan lägger jag på hyllan till imorgon. I dag ska jag bara rå om, pussa panna, gosa in mig i nacken och gå barnvagnspromenader.
See ya!

Loading Likes...

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Men lillan! Skönt att höra att hon mår bättre! Så jobbigt och läskigt när ens små mår dåligt 🙁
  Kramar till er

 2. Otäckt! Skönt att Bodil mår bättre nu i alla fall!
  Krya på och ta hand om er!!!

 3. Och vet du, jag som sjuksköterska på barnavdelning, blir så imponerad varje dag av föräldrar till sjuka barn. Tio timmar gung? W.o.w. You rock!!

 4. Åh fy så hemskt det är när de små är sjuka! 🙁 Kerstin har också varit sjuk i påsk, med superhög feber bla. Gör ont i hjärtat.
  Krya på Bodil och hoppas du får lite vila! <3

 5. Åh stackars lilla hjärtat. Krya massor! ❤️

 6. Hur mår lilla Bodil? ❤️ Tänker på er!

 7. Åh krya på lilla B och hoppas du får ta igen dig lite!! Personalen på 74:an är fantastisk!! Har legat inne där med nyfödd son som fått urinvägsinfektion och nyfödd dotter som behövde sola lite extra för att få bort gulsoten! De var så himla rara även mot mig som nyförlöst hormonstinn och orolig mamma!

  1. Åh, vad rutinerad du är!!!

Kommentera

Stäng meny