Hela-veckan-outfit, flygdiskussion och ett kontor under omgörning

God morgon!

Alltså denna vecka går väl till historien som den blogg-söligaste någonsin. Jag håller på att flytta min blogg till ny domän (ÄNTLIGEN), och i samma veva så började denna blogg krångla big time. Den laddar alldeles för segt och jag jobbar på att lösa problemet, men  det verkar vara svårare än jag trodde.

Mellan bloggkrångel så har veckans meny bestått av vabb, jobb och den här outfiten. Ja, jag har haft samma outfit hela veckan. Jag håller nämligen på att fixa i ordning mitt kontor. Det har varit ett konferensrum med akustiktak (som nu tagits bort) och nu är jag mitt uppe i spackling, borttagning av triljoner spindelnät och målning.
På måndag ska det vara klart! Wiii!

Däremellan har jag diskuterat klimat, miljö och flyget på Facebook. Lite läskigt att sticka ut hakan med de här frågorna, men eftersom vi sitter i samma båt så känns det liksom bra att prata om. Och det blev en sån himla bra diskussion. Ärlig, fin och förstående.
Många klimat-strutsar kikade upp, visa sin rädsla och tänka ett varv.

Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny