Hej till ett smaskigt, vegetariskt 2018 (plus ett TV-tips)!

emmasvintage i samarbete med Linas matkassevegetariskt recept gryta

Halloj!
I sådana här “Köttets lustar”-tider måste jag bara tipsa om det här: Fram till den 20 februari kan du köpa Linas vegetariska matkasse för upp till halva priset.
Jag har kört Linas vegetariska matkasse titt som tätt under flera år för att få in lite nya smaker och ingredienser i mitt liv. Och måste säga att den vegetariska matkassen har fått ett uppsving det senaste halvåret.
Den här sting:iga, vegetariska grytan lagade jag häromdagen.

Beställa hem en Linas matkasse. Antingen den vegetariska matkassen (min favorit), deras nyhet Linas Välj Själv-kasse där du komponerar ihop rätter som passar just dig och din familj eller någon av de andra special-kassarna) till halva priset och få en skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245 kr) på köpet.

Ange koden TACKEMMASUNDH i meddelandefältet till Linas matkasse för att ta del av erbjudandet.

Och angående “Köttets lustar”. Har ni sett? Denna miniserie hade gått mig helt förbi. Men så var jag på middag i helgen och ett gäng kompisar tipsade mig att spana in. Så det gjorde jag. Har inte kollar klart ännu, men kommer plöja sista avsnittet så snart jag kan.
Om du inte inte sett så gör det genast!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hej! Det verkar inte som att rabattkoden fungerar, inte som du beskriver iallafall. Redan innan jag anger rabattkoden är priset nedsatt till 499 (för välj-själv kassen) , när jag fyller i koden dyker det upp att jag ska få en skärbräda på köpet, men ingen ytterligare rabatt registreras. Så halva priset verkar det inte bli..

    1. Hej! Det är “upp till 50 % rabatt”. Får du mer rabatt om du testar en annan kasse? Om inte ska jag kolla så det inte blivit någon vajsing med rabatten. Varma hälsningar Emma

Kommentera

Stäng meny