Hej sommaruniform!

gravid gravidklänning asos vintage pioner dress vintage pregnant

Glädjen i att ha hittat en sommaruniform som kommer att funka med en kopiöst stor gravidmage, men också efteråt. Plus behändig om en vill/kan amma. Jaga ar ju inte så stora förhoppningar på den fronten så att säga, men bra att kunna knäppa opp om det mirakulöst skulle funka denna gång. Så sjukt nöjd.
Klänningen har jag skeppat hem från Asos.com minsann.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Att det ska funka har till stor del att göra med att man ska få rätt hjälp också – något många många inte får. Vill tipsa om en Facebookgrupp: “Amningshjälpens slutna grupp” – guld värd och man får så mycket bra hjälp. Sedan har Amningshjälpen hjälpmammor som är utbildade inom amning, här är en lista!

  http://www.amningshjalpen.se/39-amningsradgivning/227-hjalpmammors-telefonnummer

  Det är inte konstigt att många har problem med amningen idag, förr levde vi tätare, såg fler mammor amma och kunde få mer hjälp från släktingar – det är utdött idag:(.

  Så om du vill – testa tipsen ovan! Men bäst att komma ihåg är att huvudsaken är att bebis får mat och att ni båda mår bra – men det vet du väl säkert såklart redan 🙂

 2. Hej,

  Ett tips OM en vill försöka få till amning är boken “Amning i vardagen” av Marit Olanders.

  Fin klänning!

 3. Åh vilken drömklänning! Superfin färg och himla snygg modell *hjärtögon*

 4. Så vacker

 5. Vilken snygg klänning! Vad gäller amning kan jag berätta att jag aldrig fick till amningen med min förstfödde, men med #2 flöt det på från start och vi ammade i flera år. Det kan verkligen vara helt olika med olika barn. Jag läste på väldigt mycket om amning också, vilket nog bidrog till att det funkade. Allt detta sagt som uppmuntran eftersom det låter som om du önskar att det ska gå att amma, inte som någon moralisk yadayada. 🙂

 6. Hej!
  Inte för att stressa men här kommer ett tips på blogg för den som är intreserad av aming (samt att bära i sjal och lite annat). Den är rätt så fördomsfri (funkar amning så funkar det, går det inte så finns andra lika bra sätt, vill man så vill man och vill man inte så finna andra lika bra sätt etc) och har tips kring det mesta.
  http://www.babybaby.se/
  //fia

 7. Du är så otroligt vacker Emma!!!

 8. Åh men vad fin du är!! Underbar klänning, blir lite sugen på att klicka hem den..får man fråga vad du använder för bh under, bandeu ? Tycker det är så svårt att hitta bekväma och fina axellösa bhs.. Kram 🙂

  1. Halloj! Den här behån köpte jag på Twilfit för en massa år sedan. Något dyrt märke, men det har verkligen lönat sig. Billiga varianter tappar formen och sitter inte uppe lika bra tycker jag. Så kolla Twilfittan (som min mamma brukar kalla det).
   Kram emma

 9. å emma! denna klänning är helt fantastisk! du som en sommardröm!!!

Kommentera

Stäng meny