Hej Klippan – ses vi på torsdag?

Hej från vabbet!
Den här veckan står vabb-pussel på att-göra-listan. Eller tja, inte så mycket att göra. Bara gilla läget, se på film och mysa loss. Jag och John hade båda en massiv vecka, så vi varvar vabbande. Delar upp dagen, och byts av. Sovrummet är kontor, och resten av lägenheten är hela havet stormar.

På torsdag lämnar jag vabbet och drar jag till Klippan tillsammans med Maria Soxbo!
Vi ska föreläsa om klimatet på Angelägen torsdag i Klippan! Närmare bestämt i Musikskolans Konsertsal, Storgatan 9 i Klippan, mellan klockan 18.30-20.00.
Föreläsningen är gratis!
Så alla läsare i Klippan-området – kom! Skulle vara så kul att träffas ju.
Hoppas vi ses där!

Dagen därpå piper vi vidare för en företags-föreläsning i Norrköping, och sedan hoppas, hoppas jag att jag återvänder till frisk familj <3
Håller tummarna!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny