Hej höst (iklädd 5 nyanser av vinrött)!

img_2731

God morgon kompisar!
Börjar denna onsdag i vinrött (min absoluta favoritfärg) och gör mig redo för oktober, BVC-besök, jobb och barnvakteri åt mitt kompisbarn Ossian,.
Och varje barnlek kräva sina brallor. Jag snubblar alltid på kjolstyget när jag dammsuger hemmets golv med mina knän (samtidigt som jag är Majkens alldeles egen häst), så nu har jag införskaffat ett stycke byxor. Skulle helst vilja ha ett par med knäskydd, men vet inte riktigt hur det rimmar med min klädstil …

img_2717

Dagens outfit: Jumperfabriken-tröja, den rosa ullhalsduken från H&M, ett par vida mycket från Zara, vinröda strumpbyxor från Lindex och mina älskade Stadsmissionen-skor.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Snyggt!!

 2. Så fint!! Jumperfabriken har verkligen snygga koftor!
  Jag tycker det är så snyggt med 30-40 tals stil är så himla snyggt på andra men känner mig själv lite utklädd när jag provar dessa kläder…Har du något tips hur man kan smyga in stilen i en mer modern klädsel? Eller hur man vänjer sig av med att känna sig utklädd och fel?

  1. Hej Jessica! Jag får så himla många frågor av den här typen, så du är inte ensam kan jag lova. Mitt tips är precis som du säger: smyga in kläder i sin egen stil. Det går ju att kombinera nya kläder med gamla och pö om pö låta den gamla stilen ha en mer framträdande roll.
   Stort lycka till!
   Kram emma

 3. Mycket snajdigt!

 4. Jeg er vild med dine sko, hvor har du købt dem?
  Hilsen
  Sol Lykkehaab Jensen

  1. Hej! Åh, de har jag köpt secondhand.
   Kram emma

Kommentera

Stäng meny