Hej från Värmland

Hej och god jul gullisar!
Här kommer en sen inkik här innan jag slänger mig i soffan, lägger en chokladkartong på magen och pustar ut efter en härjig, fin och fullklottrad julafton i Värmland.
Känns som en vecka har passerat på 24 timmar.
Dagen började med kalas för min lilla systerdotter Zea som fyller 1 år i dag och sedan har det kalasats i ett kör här. Världens bästa tomte (min moster Katarina, I love you) charmade brallorna av ungarna, julklappar delades ut, jag prickade in några riktigt rivigt rim och så har jag ätit vegetarisk Janssons frestelse tills klänningen sprack.
Lite så.

Jag hoppas att ni har haft en fin julafton <3
Stora kramar
emma

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. God jul till dig och din fina familj och tack för all inspo dessa år! ❤️✨

Kommentera

Stäng meny