Hej från Värmland <3

Jag har flytt Stockholm för påsken. Planen är att hänga här, hos mina föräldrar i Värmland, i dagarna fem.
Från början hade vi tänkt att åka till Gotland över påsken, men passar på att åka hem till Värmland när alla andra gör samma sak. Planen är att hänga med mamma och pappa, hälsa på min mormor, träffa mina kusiner och deras kids som spenderar påsken två hus bort, hälsa på min kompis Fatimas nykläckta bebis och omfamna ett par vänner i samma veva.

Vi kom i går och barnen gick loss i trädgården på en gång. Det gick inte ens att få dem att äta lunch. De var för upptagna! Det är så fantastiskt att se kidsen här. De springer runt, vattnar blommor i bara strumplästen, cyklar på grusvägen och smyger ut på verandan för att se solnedgången. Inte en bil i sikte. Total frihet. Och självständighet.

Jag satt på gruset och tittade på Bodil när hon lekte i en halv evighet med en hink, vattenkanna, skål och en balja.
Det var så rogivande på något vis.

Bar trädgårdsmöbler mellan varven och lyssnade på tusen fåglar och bin. Saker som gör mig genuint lycklig.

Lite så här.

Visade barnen alla mina ställen och åt middag på verandan! Premiär!

På kvällen kom barnens syssling Harriet över och satte sig att pyssla inne i stora rummet. Jag satt i köket och lyssnade till surret och njöt.
Fint som snus!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej!
    Jag har precis startat min blogg där jag skriver om vår kamp för överlevnad efter vår förlust av vårt barn. Jag hoppas att jag kan vara till hjälp eller stöd till någon där ute som har varit med om liknande som oss. Kram!
    http://www.devote.se/livetefterochnu

Kommentera

Stäng meny