Hej från torpet!

God kväll!
Medan jag sippar kvällskaffe med tända ljus i torparköket så tänkte jag visa en bild som sammanfattar dagen. Nämligen den här.
Majkens återförening med grannkatten Torres. Det var kärt kan jag lova. Majken liksom buktade ut magen för att få så mycket kattgos som möjligt på tröjan. Och Torres tog varenda stickad fiber i beaktande kan jag lova.
Det bästa med att ha ett torp mitt på Gotland (förutom mysiga grannar, att det är nära till både öst, väst, nord, syd och att odlingsförutsättningarna är geniala (inte så torrt)) är den där katten. Titt som tätt kikar den förbi, leker med Majken och kutar fram och tillbaka efter en lite nos i kattmyntan.

Sedan vi kom hit i går eftermiddag har det varit fullt upp. Vi har städat ur vintern, rensat i perennrabatten, köpt en regntunna (det råder ju som bekant vattenbrist på Gotland) och haft rörmokare på besök efter att ett rör i krypgrunden frusit under vintern. Och så har vi ätit pannkakor, fikat i solen och lekt med kidsen.
Till helgen vankas besök, valborgsbrasa och potatisodling minsann!

Hur ska du spendera valborg?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. så himla mysig bild! jag kommer vara på öland hela helgen. min sambos mamma bor där, i en gul villa med ett hav av hallonbuskar runt knuten. imorgon ska vi på grillmiddag hos johans pappa, men sedan ska jag bara andas ut hela helgen. läsa, skriva, vara.

  hoppas ni får det fint på torpet nu, kram!

  1. Men herregud vad härligt det låter!

 2. Älskar våren på gotland, blåsippor som växer som ogräs! Tack för fina bilder!

  1. Så himla vackert!

 3. Alltså katter är ju bäst! Klokt barn du har som insett det i tidig ålder 😀

 4. Å, så söt Majken är med katten ❤️ Jag och min sambo drar ut i de värmländska skogarna för två dagars vandring och tältande!

 5. hej emma! jag undrar om ni håller torpet uppvärmt under vintern? håller själv på och är i färd med att förhoppningsvis köpa hus på gotland 🙂 men det är ju så dyrt med uppvärmning! och alla hus värms med el – hu! hur gör ni med värmen? kram o ha en mysig helg!

 6. Så mysigt och vad underbart för er att Torres finns!

  1. Ja, verkligen!

 7. Så herlig å se at Majken er like glad i katter som deg Emma <3 Jeg blir varm helt inni hjerterota av å se det bildet av Majken og Torres ^_^

 8. Kunde varit bättre – åkte hem från Götet med kräksjuk liten. 🙁 Får kolla majbrasa via kikare eller nåt!

  1. Åh, fy fasen!

 9. Åh vad fint det ser ut. Och härligt att Katten och lilla Majken kommer så fint överens. I Umeå där jag bor har det snöat större delen av dagen. Var är våren liksom?
  Tack för en fin blogg ❤

Kommentera

Stäng meny