Hej från torpet!

Hej från Gotland!
Mitt i bokhärj och innan en kommande turné, så pep jag och familjen till Gotland i fredags. Hela helgen har vi plocka äpplen och päron, tagit upp potatis, morötter och rödbetor. Grävt ner kryddor i pallkragarna och klippt ner malva och plockat fröer. Det är så mycket att göra på torpet så här års, jag glömmer alltid bort det.

Det är storm, och så sjukt mysigt!
Dessutom gör vi i ordning torpet för vintern, sätter i innerfönster och fixar i ordning. Vi kommer eventuellt att hyra ut torpet under vinterhalvåret och jag är så himla glad över detta! Att torpet används, och att det blir hem för någon som har behov av boende. Så vinning för alla parter!

Medan ni kan spana in bilder från stormen så ska jag fortsätta arbetet i trädgården. Men fler inlägg från Gotland kommer så klart strax.
Kram på er så länge!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny