Hej från slottet!

Hej och god kväll.
Pöh, denna dag alltså. Måndag, massa jobb, tom i bröstet, deadlines som kommer närmare, jäkt till förskolan och trotsbarn som skrikig hål i öronen på mig från Bangladesh och tillbaka. Kändes det som. Svetten har sipprat längs skjortkragen och händerna har gjort per automatik.

Tur att de där stundom skrikiga ongarna avslutar dagen med att lägga sig på min arm, lutar in pannan för att få en puss och nicka när jag säger att jag älskar dem högre än himlen.

När jag sedan skrollar igenom bilder från söndagens äventyr – när jag flanerade genom slottsalléer och tittade på barnen när de spatserade kring Drottningholms slott – ja, så glömmer jag allt vad trots heter.
Fler bilder från Drottningholm kommer imorgon!
Kram!

Majken I basker från Erikshjälpen, kofta och strumpbyxor från Vintagefabriken, knästrumpor från Mini dressing (Mokkasins före detta shop). Själv så sportar jag ullkappa från Zara, kofta från Emmaus vintage, blommig klänning från Asos, strumpbyxor från Lindex och skor från Nokian footwear.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny