Hej från glasögonormen!

glasögon vintage

Hej från min glasögon-vardag.
Många kanske inte vet att jag ser ut så här för jämnan nu för tiden. Eller ja, jag har varit en stolt glasögonorm sedan 1996, fast mestadels burit linser. Men på senare tid har min syn blivit så överjävligt dålig. Ja, på grund av det lilla som växer i mig. Kisar mig igenom dimmiga ögonlins-dagar, vejar för lyktstolpar i sista stund, hälsar glatt på okända människor och låter autocorrect sköta min sms-korrespondens med mindre lyckade resultat.

Det var samma visa när jag var gravid med Majken. Såg så dåligt att jag bokade synundersökning på studs. Det jag inte visste var att det var fullkomligt bortkastat att göra synundersökning när en var gravid eller ammade, så jag blev snopet hemskickad från optikern med magen i vädret och samma gamla sketna linser i etuiet. Glasögonen har däremot blivit min räddning. Ser aningen bättre med dem, tack för det!
Efter jag slutade amma kan en ju tänka sig att jag hängde på låset till optikern, som den uppstyrda (HAHAHAHA!) människa jag är, men nej, då var jag så upptagen med att leva rullan, sommarnjuta, pimpla bubbel och tågluffa till Frankrike att det var skit samma om det var lite 80-talsdimmigt i hörnen. Och så blev jag gravid igen.
Så nu ser jag ut så här för jämnan. Älskar förvisso mina glasögon, men den här dimmigheten kan jag lätt vara utan. Så sjukt vad alla dessa hormoner gör med en!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Glasögonorm! Tråkig kommentar för oss som har glasögon jämt, överväger att sluta läsa din blogg nu

  1. Jag är en stolt glasögonorm! Inser att jag skrev det där inlägget lite snabbt. Nu har jag skrivit om, så alla förstår att jag gillar glasögon, men kan vara utan dimmigheten =)
   Trevlig vecka!
   Varma hälsningar
   emma

 2. Hej, super snygga glasögon! Varifrån kommer dem?

  MVH Emma

  1. Tackar, tackar! De kommer Smarteyes!

Kommentera

Stäng meny