Hej från en extremt casual fredag

Hej svejs!
I dag hänger jag på kontoret med lånehunden och John, skriver, styr upp och fixar.
Kånka-möbler-klädd slash Hägerstens-förälder-uniform (minus broschen då).
Och apropå kånk så började dagen med att jag och John bar ett gammalt bord från Gotlandsgatan till mitt kontor på Metargatan.
Hittade nämligen ett utmärkt slagbord i mahogny till nya lägenheten på Blocket – HELT GRATIS. Hejdåhejdåhejdå.
Jag och John har ställt upp det på mitt kontor och nu sitter vi och leker konferens. Vi känner oss väldigt viktiga.

Och apropå viktig. Igår hade vi stämma i min bostadsförening och jag råkade anmäla mig till styrelsen som ledamot. Eh. Ett litet infall så att säga.
Så nu är jag med i styrelsen, gårdsgruppen, gårdsfestgruppen och loppisgruppen. Ge mig en till grupp och jag tar’n.

Nåväl. Alldeles strax ska jag – iklädd Hägerstens-förälder-uniformen – hämta barnen på förskolan, köpa bubbel, pipa hem och panikstäda vårt flyttkaos. För ikväll ska vi och världens bästa grannar i trappuppgången skåla hej då till den här eran. För på torsdag flyttar vi ju.
Vad ska du gör ai helgen?

 

Ps. Tröjan har jag fått av mamma (den kommer från Samsøe & Samsøe), broschen kommer från Skvost, jeansen är ekologiska och kommer från Monki, tjocksockorna har jag snott från John (men jag tror egentligen att de är mina från början) och skorna kommer från svenska Kavat. Hunden är ett lån, men kommer förmodligen från den brittiska överklassen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Typ exakt sådär går jag klädd för jämnan men hägerstens-föräldern-referensen går mig över huvudet pga skåning.. men blir nyfiken!

  2. haha, det här med att “råka” göra saker <3 jag är också expert på den typen av infall och så plötsligt har det hänt märkliga grejer för att jag "råkat" säga ja :))

Kommentera

Stäng meny