Ett nytt kapitel av mitt liv

img_4330

Jag har fått nästa oskrivna kapitel av mitt liv i min hand. Närmare bestämt 2017 års version av Frankie Daily Journal.
Det är något visst med att bläddra igenom en ny kalender, skriva de första orden (som ofta är så fint skriva) och måla upp planer. Samma känsla som när en fick skolkatalogen i sin hand och varje ven var full av pirr. Ungefär så. img_4349

Det börjar bli en gedigen hög av minnen nu. En färg för varje år.
Årets version har jag köpt från mina vänner på Vintagefabriken. Jag tror eventuellt att de har några få exemplar kvar om du är sugen …

Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Åh älskar känslan av en ny kalender! Jag ska försöka norpa åt mig ett ex nästa månad!

  2. Hej Emma, tänkte bara säga tack för alla fina inlägg du gör. Varje dag skulle jag tro så läser jag din blogg. Jag tror inte att jag har kommenterat, för att jag gör nästan aldrig det. Smyger liksom bara omkring och tittar på allt det fina och smyger ut igen. Vi är säkert många som tassar runt och tycker om din blogg i vår egen tysthet. Tänkte bara bryta den tystnaden för att säga tack. Jag finns och uppskattar det du gör. Kram Josefin

    1. Men Åh, Josefin! Tack för att du smyger fram och säger hej! Och dina ord betyder så mycket för mig. KRAM och tack!

  3. Jag är inne på min andra just nu, och älskar den. Tycker så mycket om att de tänkt på designen på prick varje sida, det gör det så himla mycket finare.

    1. Jag håller med! Så himla fin och underbart att spara <3

Kommentera

Stäng meny