Har du en blogg eller ett Insta-konto som jag älskar?

Untitled-4-1 kopia

Du följer mitt liv här på bloggen varje dag, året runt. Genom kluckskratt, hormongråt, pepp och funderingar. Från Värmland till Frankrike, Maui och Gamla Midsommarkransen. Du vet hur mitt kök ser ut, vet vad jag drömmer om och lämnar tankeväckande, peppiga och helt underbara kommentarer som sätter spår. För livet. Sådana där ord som jag kan grunna på i en veckas tid. Du betyder så mycket för mig ska du veta.

Det är som att jag känner dig.
Förutom att jag är sprick-nyfiken på vem du är – en av alla tusentals som klickar in här varje vecka – så vill jag ge tillbaka. Till dig. Och få ta del av en skärva av ditt liv.

Så medan jag laddar in alla bilder från gårdagens bokstavsfest (peppen!), så tänkte jag dra i gång en emmasvintage-klassiker: Har du en blogg som jag kanske älskar?
Tipsa mig om din blogg eller Instaflöde i kommentarsfältet nedan (eller mejla mig på emma@emmasundh.com). Om någon vecka eller så tänkte jag sätta ihop en inlägg med mina nyfunna (eller återupptäckta?) blogg- och instafavoriter, så att vi tillsammans får njuta av nya som gamla inspirerande bloggupptäckter.

Ser så mycket fram emot att få veta mer om dig.
Stor kram
emma

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 89 kommentarer

 1. Hejsan fina Emma!
  Kolls gärna in oss på insta där vi heter @frokenros ⭐️

 2. åh vad kul! sådana tipsinlägg brukar alltid bli guld och en hittar massa nya favoriter! min blogg hittas på polichinelle.se, det är en livsstilsblogg med fokus på foto, vegetarisk mat, outfits, musik, feminism och ptja… händelser i vardagen helt enkelt. puss!

 3. Älskar din blogg och det skulle vara så himla kul om du ville kika in hos mig 🙂 Har instagram också: @jessicasofiemichelle
  Tack för all information, blir alltid så livspepp av din blogg!
  Kram

 4. Hej Emma! Jag älskar din blogg och hittade i ditt senaste inlägg av den här typen flera nya favoriter. Varmgladimagen-bloggar. Jag vill gärna tipsa om min egen pärla och min väg mot en vintage- och hållbar vardag – Lovlilett. Hoppas att du ska gilla den!

 5. Har två instakonton: @selmasgard och @evaforssell_ritar Tack för strålande blogg!

 6. Min blogg är dåligt uppdaterad tyvärr, men mitt instagramkonto håller jag kärt och det uppdateras ofta. annamarialouiseholm heter jag där! 🙂

 7. Hej Emma!
  Är en trogen läsare och kikar in hos dig minst en gång per dag. Är utbildad svets och rörläggare med eget företag som är sjukligt intresserad av vintage (porslin, kläder, frisyrer osv).
  Vore jättekul om du vill kika in på min instagram: suy80

 8. Kollas in varje dag för att se om du skrivit något nytt, det finns alltid så mycket inspiration, humor och igenkänningsfaktor i det du skriver. Även de dagarna med mindre energi lyfter, att man inte känner sig lika ensam i sin känsla. Heter jelikan på insta om du vill kolla in, är mest virkning, en fluffig katt och en halvknasig man på bilderna.

 9. Hej Emma!
  Vackerplats är min insta. Just nu är det mest bebisspam. Jag bar min Ada i magen förra vintern och under våren, hon låg och sparkade mot mina revben (aj). Nu hon äntligen här och det är så overkligt och fint ju. Försöker blanda upp bebisflödet med det som var innan – annat fint och feminism så klart.

  Kram Linn.

 10. Hej! Tipsar om min instagram @frokenloppan. Lite vintage, vardagsliv och min katt Oskar:)

 11. Jag vet inte precis om du kommer att älska min blogg (emeraldcityreflections.blogspot.com), men det kan ju vara kul att veta att du har en trogen följare (sedan Glamourtiden) i Seattle. 🙂 Du är en otroligt inspirerande person! Kramar från andra sidan jorden

 12. Hej Emma!
  Har inte blogg men instgram har jag, där heter jag @helgahi.
  Mostly photos of everyday life in Iceland where I live. You’re welcome to take a look even though I’m not very active.

  P.S. very excited to see the photos from the F-party!

 13. Hej! Jag har också en blogg, den är mestadels riktad till mina kompisar hemma i Sverige och handlar om mitt liv i Australien. Jag gillar att ta många foton och skriva kåserier. Du får gärna titta in 🙂

 14. Följer din blogg och dig på instagram, du får jättegärna kika in hos mig @milkchocolateandcookies

  Jag lägger upp bilder på mat, godsaker, natur, från resor (är i Tokyo just nu) och annat från min vardag och liv som jag gillar. Är en allätare 🙂

  Fortsätt det bra jobbet med din fina blogg och instagram!

 15. Hej Emma! Min blogg är inte så mycket att hurra för längre men jag har ett instakonto som i alla fall jag gillar: jsfnklvs.

 16. Så roligt!
  Jag tycker att det är så fint när bloggare tipsar om andra bloggar och jag har själv hittat till många nya bloggar på det viset 🙂

  Det vore jättekul om du kikade in på min blogg Evelinas Ekologiska:
  http://www.evelinasekologiska.se/
  Hemmagjord Hudvård, Miljövänliga tips, Recept, DIY och en del av min vardag i Hälsingland är några av de saker jag skriver om på bloggen.

  Ha en fin 1:a december <3

  /Evelina

 17. Underbara du, gillar verkligen din fina blogg och din stil! Och grattis till er bebis i magen.

  Jag har en blogg där jag delar med mig av sånt som ger mig hälsa och kärlek, det två viktigaste sakerna i livet enligt mig. Just nu i december är fokuset på “att hinna göra så lite som möjligt, så länge som möjligt”.

  http://www.halsaochkarlek.wordpress.com
  Instagram: hälsaochkärlek

  God jul!

 18. Jag är en Stockholmstjej som bor i Berlin sedan snart 3 år! Jag har en matblogg (http://makkis-mash.com/) där jag gör små matlagningsfilmer, alltid med vegetarisk mat och oftast med festlig musik. Jag uppdaterar även från mina Pop Up middagar/ Supper Clubs som jag har börjat med denna höst!
  Jag hoppas att jag kan inspirera till rolig vegetarisk matlagning 🙂

  Jag brukar kika in på din blogg för fina Stockholms- och Sverigeskildringar när jag får hemlängtan och för att du verkar vara festlig prick!

  Tschüss!

 19. Jag brukar aldrig våga tips om mig själv, “vem är jag att..?”, men nu tänker jag banne mig göra det! Här är mina små hörnor på internet: http://www.matildigt.se och http://instagram.com/matildigt
  Jag driver sedan ett par år tillbaka en webbshop i liten skala och tillverkar smycken som jag säljer där, vilket jag bloggar och instagrammar mycket om. Förr var jag helt inriktad på att tillverka smycken av enbart loppisfynd men nu har det blandats upp med material av lite annan härkomst också. Utöver min smyckestillverkning så delar jag med mig av små bitar ur vardagen, som kattgos, god mat och lite allt möjligt egentligen.

 20. Hej Emma!
  Här har du en ganska ny följare och “fellow värmlänning”! Jag tycker man ska göra saker fint istället för fult och på min blogg finns mycket DIY-projekt, pyssel och recept. Sånt kanske du gillar? Och mitt instagramkonto @linnhjel är inte så dumt det heller. 🙂 Ha det fint!

 21. Instagram: Reimhult <3

 22. Jag bloggar inte bilder på pastelliga vintageklänningar eller om loppisfynd eller liknande, jag skriver bara om det där som river och skaver under huden och ibland om sådant som bubblar likt sockerdricka i kroppen. Det handlar mycket om ensamhet, ångest, barnlängtan, väntan och nostalgi.

 23. Jag älskar din blogg. Allt från stilen (gillar mkt retro och 50-tal) till dina texter, du skriver så bra och dina foton inspirerar mig! Keep it up! 😀 Kul att följa din graviditet oxå, själv ska jag ha nr.2 närsom helst nu! 😀

 24. Åh vad härligt! Alltid så roligt med inspirationstips. Vet inte vad jag skulle kunna tillföra, har en blogg jag aldrig uppdaterar 😉 men ett instakonto som jag underhåller bättre. Motljus, mitt jobb som fotograf & lite familj :). @fotografkatja

 25. Hej! Mitt instagramflöde handlar om en geologstuderande tjej som ändrar hårfärg/frisyr mest hela tiden för att jag blir snabbt uttråkad!

  Jag tycker förstås även om vintage. Kika gärna in och säg hej!

  @jasofine

  Jossan

 26. men JA, vilken bra idé! jag älskar bloggtipsinlägg! det kan ju speciellt behövas såhär års när vintermörkret tenderar att få inspirationsnervern att tryta. själv är jag frilansfotograf som allra mest fotar porträtt och konserter och det är kanske mest det som syns i min blogg. men även veganism, feminism, ytliga ting, musiktips och filmtips. det sista ett litet tag sedan sist dock. vi har väldigt olika bloggar, men kanske skulle du gilla min ändå, vem vet! kram!

 27. Man vet ju aldrig om du älskart. Hur som läser jag dig varje dag.

 28. Mitt vardagsliv finns på @johannaswan på Insta.

  Beställde ett fint pappersark av Vintagefabriken för nån vecka sen och jag har aldrig fått en finare packetering än så! Från rosa silkespapper & washitape till retro frimärken ☺️ Helt i min stil när det gäller detaljer!
  Tack

 29. Jippie, jag älskar dom inläggen och brukar alltid hitta massa nya och inspirerande bloggar att följa! Ser redan fram emot det, och inte tala om f-festenbilderna! 😉
  Mig hittar en som vanligt på karolinesvintage.se och instagrammen är karolinepettersson

  PUSS!

 30. jag bloggar inte så värst ofta (verkligen inte hehe), det är kanske snarare mitt musikvarumärke som bloggen väldigt diskret handlar om – smått å gott är det, och inte världsberömt alls, men genuint. Bloggen handlar om musik men har på senare tid riktats in på mitt liv i södra frankrike.
  Min dröm vore om du ville dela min nya video på din blogg (www.elinorwarholm.se). Eftersom du gillar frankrike och retro så kanske den faller dej i smaken. Min instragram är @fnoren
  Puss å kram och supertack för att jag får kika på dina fina bilder o läsa snyggt uppbyggda fraser…
  Elinor

 31. Har följt din blogg i sirkus prikus ett år nu, och jag fastnade direkt.
  Älskar din kreativitet, vackra bilder, dina inspirerande texter om allt från feminism till second hand. Helt klart min favorit! Och så verkar du vara en sådan sprudlande och go människa, hade varit underbart att få träffa dig någon gång 🙂
  Jag heter raspberryblossom på Instagram (har tyvärr ingen blogg). Det blir en del promenadbilder, pojkvännen och annat som jag tycker om 🙂 Kram på dig! <3

 32. Läser din blogg typ varje dag och tycket det är en av de absolut bästa! Det är du, sandrabeijer, underbaraclaras, elsabillgren, emilydahl och tuvaminnlinn som är de allra bästa bloggsen!

  Iaf. Jag har ingen blogg, men väl ett instagramkonto som jag använder ibland. Det är mest natur/hus/matbilder. Och min fina sambo. Jag heter lenita_r

  Hoppas du får en peppig vecka!

 33. Hej! Läser fin blogg varje dag och tycker den är toppen:)! Kolla gärna in mitt instakonto @matilda.lignell
  Ha en fin dag!

 34. Hej Emma, brukar kika in på din blogg nästan varje dag på min lilla lunchrast. Blir så inspirerad och älskar dina vackra bilder och hur du uttrycker dig i text.

  Själv är jag mest aktiv på Insta, mest för att jag älskar fotografi- både att kika på och inspireras av andras alster, men även att själv knäppa bilder. Favoritmotiv är hundar (särskilt min valp Rogue), hästar & andra djur och natur. Jag gillar storslagna solnedgånger och alla vackra detaljer ute i naturen som man hittar om man verkligen stannar upp och ser sig omkring. Min insta är en salig blandning av hundar, loppisfynd,djur, designprojekt, Skåne och Småland. Den heter wowwhataride

  Har även en blogg med samma namn, men den har tyvärr inte blivit uppdaterad på flera månader…

 35. en sekelskifteslägenhet under omvandling. en golderetriever med kärlek och solsken i huvudet. en mycket smart husky. en svart katt. hippieklänningar. inredning och frukostbilder.

  och så jag med funderingar kring det här med att bli mamma (vecka 25 idag)
  och allt vad det innebär.

  http://vardagskonst.se

 36. Jag har en blogg petitecaja.blogspot.se där jag skriver om kultur, feminism, min etsy shop och nu senast har det varit dagliga uppdateringar gällande mitt försök att skriva en roman på 30 dagar (vilket jag klarade av) inom NaNoWriMo.

  Jag heter även @petitecaja på instagram 🙂

 37. Jag blir glad av din fina blogg och tycker det skulle vara roligt om du ville kika in hos mig: http://soligaklader.blogspot.com. Bloggar om loppisfynd, blommiga, färgglada tyger, saker (mest barnkläder) som jag syr av dem, vår lilla koloni, kärleken och framför allt vår stora och långa längtan efter ett barn. Barnet ligger nu i min mage och väntas komma i slutet av januari. ♥

 38. Superkul med ett tipsinlägg. Brukar alltid hitta nya guldkorn!
  Passar också på att tipsa om min blogg http://annamarialarsson.se/blogg Bloggar om vardagslivet, DIY, recept och resor jag gör. Jag finns också på Instagram under namnet @dnilva där jag oftast visar glimtar från vardagen som är fina men inte riktigt är stora nog för att bli ett eget blogginlägg.

 39. Hej!

  Jag ääälskar din blogg pga du är du och ingen annan 🙂 Jag hänger på instagram – ett konto som egentligen mest handlar om att roa min mamma eftersom vi inte bor i samma stad :'(

  sofia_and_the_frenchie

  Kram!

 40. Hej Emma! Följer din blogg flitigt! tycker du ger så mycket fint av dig själv. Både vemod och glädje. Tyvärr lämnar jag inte så ofta avtryck fast du gjort många sådana hos mig. Min blogg är inte så knallig och vacker som din, men den finns och är skriven ur hjärtat. Tack för det du gör <3

 41. Hej Emma,
  Din blog er skøn! Den taler lige ind i vintage/antik/retro-siden af min sjæl. Tak for det! (I øvrigt er jeg fascineret af dine skønne frisurer.) Jeg er ikke den bedste til at kommentere, men følger dig fra sidelinjen hver uge. 🙂 jeg har to blogs, begge findes her: http://www.charlotteluxhoej.com.
  Mange varme tanker, Charlotte

 42. Hej Emma,
  jag har en blogg, men den uppdateras sällan nuförtiden. Den är en blandning av sånt jag hittar på när jag har kameran med mig och vill dokumentera för att komma ihåg vad det egentligen är jag har gjort. Och den startades en gång för att jag vill dokumentera ett sommarjobb jag hade i norra Norrlands inland. Nu är tyvärr min blogg ganska bortglömd, men jag älskar den ändå.

  Däremot är jag desto mer aktiv på instagram där jag postar foton i en salig blandning. Merparten av mitt flöde är antingen foton på frukostar, på solupp- eller solnedgångar eller selfies och wefies. Du hittar den här: http://instagram.com/tiggerifics

 43. åh, emma du er min absolutte bloggfavvo!
  min blogg er dessverre litt uoppdatert, men min instagram er @kajaandthebike.
  mye vintage og sommerlengsel. <3

 44. Hej Emma!

  Jag är en retro-älskare som ska börja tillverka hårspännen och flugor så fort min symaskin kommit tillbaka från servicen! 🙂

  Min blogg spinkfingersretro.blogg.se
  Instagram @spinkfinger

 45. nikekrantz.weebly.com
  Och på instagram heter jag: nikimi

 46. Kom gärna in och kolla på min blogg busyizzy.blogg.se. Jag har inte haft den så länge utan skaffade den i början lite som ett experiment då jag läser så många bra bloggar och se vad man kudne skapa själv. Tycker dock det är jättekul att skriva och visa foton från utflykter, resor, spelkvällar, bakning, matlagning osv osv. Har dessutom ett lite för stor fokus på våra katter så jag känner mig lite besläktad med din crazy cat lady-sida:) Kram Iz.

 47. Tjoho vilken tjusig idé! Att hitta fler nya strålande bloggar!

 48. Inte vet jag… Men här är min blogg om livet mot en enklare, mer hållbar livsstil på landet på min fars föräldragård: http://www.anniesenkla.se

  Allt gott!

  /Annie – Annies Enkla

 49. Hej fina Emma! Jag får väl passa på då och tipsa om mig själv här, vilket verkligen inte hör till vanligheterna att jag gör. Min blogg uppdateras då och då men mitt insta-konto desto oftare. Om en månad flyttar vi till en stor sekelsskifteslägenhet och jag tänker att då, då, ska jag bli lite bättre på blogguppdateringar, om inte annat för att försöka få tips på hur alla stora ytor ska möbleras. 😉 Jag tycker mycket om att skriva och hoppas att jag också kommer att få tid till det mer framöver både inom och utanför bloggvärlden.
  Har sagt det förr och säger det igen, tack för all inspiration!
  @yttersttrivsamt
  yttersttrivsamt.blogg.se

 50. Hej Emma! Min blogg handlar om mina år utomlands, då jag har lyckats bosätta mig i lite olika delar av världen (men mest i Europa) och jag skriver för att hålla min nära och kära uppdaterade, men du är mycket välkommen att kika in ändå! Tycker hemskt mycket om din blogg, fortsätt skriva och dela din visdom! Min blogg heter voirmoi.blogg.se!

 51. På instagram bor jeg på tirilhauanfotografi – og det hadde vært utrolig stas om du stakk innom! Håper du har en fin mandagskveld i vinterkulden!

 52. Jeg er veldig glad i bloggen din, og synes du virker som en bra dame. Blogg har jeg aldri hatt, men insta har jeg. Den oppdaterer jeg med jevne mellomrom, stort sett med kommentarer på ting som har vært i media, eller ting jeg synes er morsomt. Kontoen heter: emmyhn

 53. Fantastiska bilder från f-festen här ovan, vilken grym fantasi alla har!?

  Just idag har jag lite dåligt självförtroende angående min blogg men många andra dagar tycker jag att det är den bästa som finns. Den handlar ju om mitt liv och när man är lycklig och glad är det ju bästa kvittot för att uppskatta det ytterligare. Finns på atilio.blogg.se om du vill kika in 🙂

 54. Hej Emma! Tack för en superbra blogg:) min instagram heter babettesvintage, kanske kan va rolig för dig som också är vintage-återbruks-älskande precis som jag!

 55. Läs gärna om mig! Och snart kommer jag skriva en Emilydahl-lucka om mitt besök på vintagefabriken! 🙂 / Anneli

 56. Hej Emma!
  Jag är en norrländska som bor i Sthlm. Mina stora passioner är b.la. foto, gamla saker och kläder som hittas på diverse loppisar, musik (har en duo med min man som heter Us and Them) och resa. Är helt besatt av Berlin. Ett tips om man gillar resor är att gå med i en bostadsbytarsida t.ex. homelink. Det är helt fantastiskt på alla sätt och perfekt när man har barn.
  Jag har ett instagramkonto som heter brittronnholm1. Där visar jag mina foton på sånt som jag stöter på. Det kan vara en vacker, gammal vas, en rolig skylt eller något jag gör för stunden. Tänker i bilder hela tiden. Titta gärna!
  Hälsningar Britt

 57. Hej Emma och alla andra som letar efter bloggar att följa och inspireras av!
  Min blogg heter Vintagehumlan och nu senast skrev jag om min Köln-resa och snart kommer det ett inlägg om Winter Vintage i Sthlm. Klicka gärna in och kolla!

  http://vintagehumlan.wordpress.com/

 58. Vill man kika in hos en musikalhoppa som helt plötsligt ska vara med i Melodifestivalen för första gången i sitt liv, så är man varmt välkommen till @annikaherlitz på instagram!
  Det är en salig blandning förberedelser, vardagsliv och jobbet i Evita på Göta Lejon. 🙂

 59. Hej fina Emma!
  Åh vad jag blev glad när jag vaknade upp en septemberdag och du hade listat mig som en av dina favoriter på Instagram. Vill bara säga att du är en av mina favoriter alla dagar i veckan och det är alltid lika roligt att hitta nya fina konton, så detta är en sådan underbar ide!

  Jag heter weusedtodance på Instagram och har även en blogg med samma namn!

 60. På mitt instaflöde heter jag Anneliewenngren.
  Där hittar man vardags-finheter. Sånt som jag tycker är vackert el härligt.
  Och förresten, grattis till bebismagen, (tänk så fantastiska våra kroppar är som lyckas producera härliga ungar). Jag väntar själv smått, nr 2, och det blir därför lite extra kul att kul att följa dig och din graviditet.
  Lycka till med allt.

 61. Hej fina Emma! Grattis till bebisen i magen (har inte sagt det förut men är så glad för din skull)! Jag tror jag har deltagit i något liknande förut då jag minns att du visade en av mina frukostbilder 🙂 Jag skriver i alla fall på min blogg om allt jag gillar, dvs böcker, vintage, inredning och pyssel, god vegomat och havet. Gillar att fota och försöker göra det så mycket jag hinner, och det som blir visar jag då och då upp på bloggen 🙂

 62. Hej!
  I follow your blog since back in the days when you were on Glamour and it has stayed to be an inspiration in all these years! Unfortunately, I only get the chance to visit some Swedish loppis once or twice a year, so usually I’m hunting for vintage items at flea markets here in Germany and post pictures of my finds on my Instagram account: @indigo_mint

  I’m wishing you all the best,
  Kathi

 63. Hej! Min blogg är inte så himla spännande just nu, har inte haft så mycket lust att uppdatera i November, men det kommer förhoppningsvis ändra sig snart, när andan faller på. Och oavsett, du är välkommen in om du vill veta mer om en av dina flitiga läsare! 🙂 ha en fin dag, fina du!

  http://magpiesatsunrise.blogspot.no/

 64. Jag och min vän Nova bloggar på vilkencirkus.se – som Hemmets Journal… Fast med tatueringar.

 65. Välkommen in till mig <3
  Skriver mycket om tankarna kring familjelivet och vårt val att downshifta (spendera mer tid tillsammans, jobba mindre, konsumera mindre av nyproducerade varor…) Det blir också en hel del vintage, lite inredning och mat och så lite politik på det!

  Kram och tack för daglig inspiration!
  /FinaFrun.se

 66. Hej Emma!
  Jag är en nykomling här bland alla bloggar men det jag gillar att skriva om är mina DIYprojekt, när jag syr & målar, fyndar på loppis & min musikalutbildning!
  emmamatildahoglund.blogg.se

  & jag vill också passa på att tipsa om min fina vän Fredrikas blogg! Den tror jag definitivt att du kommer gilla, hon håller i massor bra sypeppsutmaningar, det är bra tycker jag!
  fredrikapavinden.com

  KRAM!

 67. Hej Emma!

  Via din blogg upplever jag dig som en människa som både muntrar upp med din kreativitet, din skapelselust, och allt det vackra du visar upp, men också som en som vågar vara hudlös och prata om sådant som är viktigt eller gör ont och det är minst lika inspirerande för oss som läser. Själv började min blogg som en reseberättelse men har numera blivit ett forum för mig att skriva om mina upplevelser och livsbetraktelser lite mer i allmänhet. Hoppas att du vill titta in!
  khanysile.wordpress.com

 68. Min vän lever ett oerhört svårt liv. Hon är allvarligt sjuk i tre kroniska, obotliga sjukdomar. Det finns heller ingen behandling för någon av sjukdomarna. Läkarna lämnar människor med dessa sjukdomar till sitt öde, ber dem att acceptera sina diagnoser och försöka se allt positivt.

  Min vän blev sjuk för fyra år sedan. Hon hade precis flyttat till Göteborg för att utbilda sig till musikalartist, något hon drömt om sedan hon var liten. Hon hann bara gå där en månad innan sjukdomarna satt sin vassa klor i henne.

  Hon lider av kronisk värk, kronisk huvudvärk och en utmattning och trötthet som inte liknar något annat. Listen på symptom är på omkring 70 punkter.

  Hon försämras kraftigt för varje månad. Idag är hon sängliggande 23 timmar om dygnet och lämnar nästan aldrig sitt hem. Gör hon det är det med hjälp av starka värktbaletter och rullstol.

  Hennes blogg handlar om hennes sjukdomar och hennes meningslösa liv, så det är inte direkt en munter blogg. Men hon har förmågan att linda in sin smärta i vackra ord och dessutom tar hon fantastiska bilder.

  Även om man inte direkt blir glad av bloggen så tycker jag ändå att man får ut något av att läsa den. De vackra orden och bilderna överväger det hemska. Dessutom lär man sig att verkligen uppskatta sitt eget liv när man inser hur fruktansvärt hemska liv andra lever. Snälla ta er en titt, för hennes skull.

 69. Tack för en sån härlig blogg! Om du har lust, kika gärna in en sväng på min blogg: hjartansfrojd.spotlife.se och mitt Instagram-konto: @jessicavesterlund

  Keep up the good work! =)

Kommentera

Stäng meny