Hållbar paketinslagning och enkla DIY

 emmasundh.com i samarbete med Blomsterlandet

Tre dagar kvar till julafton och jag håller på att slå in de sista klapparna.
Årets varianter slår jag in i återanvända, bruna papperspåsar eller i juteväv från Blomsterlandet, och dekorerar med jutesnöre, röda småkulor eller DIY:ade garnbollar.
Av julens alla blommor så räddar jag små kvistar som håller på att ge upp, kilar in dem under jutesnöret och ger dem ett andra liv.

Teask från Myrorna, hyacint från Blomsterlandet, julkulor från Blomsterlandet, juteväv från Blomsterlandet, mässingsljusstake fyndad på loppis, garnbollar som jag gjort själv, ask från Novellix, småljus från Blomsterlandet, jutesnöre får Blomsterlandet och rådjur från Blomsterlandet. 

Den magiska rosa julrosen får en chans till här på den vackra blommiga asken.
Och äääääälskar juteduken som bordsduk. Passar så fint tillsammans med loppisfyndade mässingsljusstakar …

… Och det lilla Blomsterlandet-rådjuret som kikar in i bild. Längtar så till nästa jul när jag ska duka upp juligt långbord i nya lägenheten. Med juteduk, rådjur, minigran och tusen vaser och ljustakar.

Garnbollar alltså.
Förutom att en kan göra en mobil av dem till barnrummet så kan de mellanlanda som dekoration i jul också (innan de avancerar till boll till Bodils mössa).

Hur slår du in dina paket i år?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh vad fint! Det här pinnar jag, blev så inspirerad! Jag har inte gjort mina paket för i år än, men jag lutar också åt garnbollar, har kvar några som jag använde på julklappar för flera år sen. Och jutesnöre kör jag med året runt. Sen såg jag att Mokkasin slagit in med bakplåtspapper, så jag funderar på att testa det 🙂

Kommentera

Stäng meny