Gravidmage vecka 19 och en sprillans (nåja) ny outfit

gravid vecka 19 gravidmage pennkjol gravidkläder

Firar in denna extremt regntunga tisdag (har solen överhuvudtaget gått upp i dag? Oklart) med en helt ny outfit. Vit blus från H&M som jag bär till blå strumpbyxor från Lindex, loppisfyndade skor och en randig pennkjol som jag hittade på Emmaus för en oansenlig peng. Perfekt för att klämma ner en begynnande gravidmage. gravid gravidmage vecka 19 vänta barn bebis

Men alltså begynnande och begynnande? Är ungefär halvvägs i graviditeten och minns det som att magen var GIGANTISK vid den här tiden när jag väntade Majken. Kändes väl så (hade inget att jämföra med), plus att foglossningens vaggande ökade på gravidkänslan.
Mobilen plingade nyss och påminde mig om att att graviditeten nu är inne i vecka 19. Förutom ett lätt illamående som knackar på titt som tätt och några oklara buffningar inifrån magen känner jag mig inte ett dugg gravid. I dag ser jag knappt gravid ut. Skulle lika gärna kunna vara en uppsvullen efter-lunch-mage eller en släng av IBS.
Inga konstigheter. Men där finns tydligen ett barn. gravid gravidmage vecka 19 vänta barn

När jag väntade Majken (här är en bild på min gravidmage vecka 20) började jag känna sparkar vid det här laget. Och fick en rejäl chock när jag fick se ultraljudet. Minns att jag började grina när jag kom hem med de där bilderna. Ungen i magen såg så … konstig ut. Som en utomjording. John lugnade mig med att ingen ser särskilt fräsch ut i en ultraljuds-genomskärning. Well, well, han hade ju rätt. Majken visade ju sig – helt opartiskt – vara världshistoriens gulligaste unge.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Emma! Jag är inget vidare när det kommer till att kommentera på bloggar, men måste nu. Jag har verkligen SAKNAT dig! Läste din blogg dagligen under säkert två-tre års tid, men slutade för ungefär två år sedan. Jag är inte så förtjust i pastell och allt där omkring, och kände nog att mitt intresse försvann lite. MEN. För någon vecka sedan hamnade jag här igen av en slump, och blev så vansinnigt pepp! Du har fått ett barn! Och du har ett till på gång! Och du är lika jävla härlig och skön som vanligt! Och visst – mycket pastell fortfarande, men jag fick en sån sjuk positiv reload av att sitta och bläddra tillbaka hur länge som helst, att det är värt det. I can take the pastells! Haha.. Det jag vill säga är väl egentligen TACK för att du är en så skön person, och att andra gråsvarta pölar (moi, that is) får ta del av ditt liv. Du är en fantastisk karaktär och jag önskar dig all lycka. Ser fram emot att få börja hänga med igen. KRAM!

    1. Men vad roligt! Välkommen tillbaka och tack för dina fina ord! Stora kramar emma

Kommentera

Stäng meny