Gravid, piffig och inte gömd i ett tält

SAMARBETE-NYIMG_7412

Magen börjar ta rejält med plats och jag går allt som oftast runt i till hälften uppknäppta pennkjolar, klänningar med en öppen knapp och en sprickfärdig blus.

Som ett avbrott till alla dessa (förvisso älskade) plagg har jag kastat ankar i den här marinblå gravidklänningen i ekologisk bomull från Boob.
Just i dag bär jag den tillsammans med blå ballerinaskor och en rosa kofta som jag köpte på en thrift store i Honolulu för två år sedan, men jag tänker att jag ska maxa salta stänk och marint mode inom kort. Det är ju trots allt mitt bästa.
Vill ni se?

gravid pregnant boob maternity clothes dressSkepp å hoj så länge!

Emmasvintage.se samarbete med Boob

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Åååh marint mode är det finaste! Speciellt marint vintage mode och 40-tal <3
  Du ser också strålande ut 😀 hoppas du har det bra trots värmen.

  1. Tusen tack för dina fina ord. Och jag håller helt med dig. Marint mode är det finaste!

 2. Hej!
  Den är verkligen fin, tänkt skaffa en likadan men osäker på storlek då det inte fanns kvar så många. Vilken storlek har du på bilden och vilken storlek har du i vanliga fall. Är den stor eller liten i storleken. Dessa typer av klänningar vill jag ska vara tighta om livet, de töjs ju lättkörd man ammar sen:)
  Denna sitter fint på dig tycker jag:)
  Ha de gott!

  1. Hej! Jag har en S och i vanliga fall är jag en S, så ta den storlek du brukar ha.
   Dessutom är det skärp i midjan, så du kan reglera hur tajt/lös du vill ha den. Bra va?
   Kram och lycka till!

Kommentera

Stäng meny