Gotland: Under mitt parasoll, Katthammarsvik och randiga shorts

Innan juli övergick i augusti och värmeböljan brände i varje veck så gömde jag mig här. Under ett parasoll på en lugn strand vid Katthammarsvik på östra Gotland tillsammans med ett gäng vänner.

Perfekt accessoar visade det sig eftersom ungarna kutade runt och jag vingade efter med en bit skugga i bakfickan. 

Vi spenderade hela långa dagen här, för att sedan …

… bege oss ner till hamnen i Katthammarsvik för att än en gång på på Rökeriet.

Vi kalasade på räkor, strömming och lax och jonglerade trötta ungar. Mick på bilden har inget med trötta ungar att göra, tämligen pigg, men han var den enda som fastande på bild innan maten kom in och det blev dags för att äta i ett fäktande bland getingar.   

Efter-maten-och-badet-trötta blev de här två ner-tjoffade i vagnen för en tur ut på piren (obligatoriskt). Och i ett försök att hålla dem vakna så att de inte skulle somna för tidigt. Majken har precis slutat med sin lunchvila (för det mesta), så det är lite tjosanhejsan just nu. Och jag har lite panik. De där 40 minuters egentid som en hade mitt på dagen är nu gone.

Och alltså de där randiga shortsen jag har på bild. De hänger med och blir liksom lite extra trendiga var femte år på ett ungefär. De måste ha säkert sex år på nacken. Inköpta på Beyond retro i Zinkensdamm om jag inte missminner mig. 

En njöt. 

De andra lavjade torktumlare. 

Mötte upp resten av gänget längst ut på piren för att titta på solnedgång och säga adjö för den här dagen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Saknar din shorts-stil! Kan du inte göra ett inlägg om den? Med strumpbyxor och cirkustema om jag minns rätt..

    1. Hahahaha! Jag med! PGA, älskar shorts!

Kommentera

Stäng meny