Gotland: Lavendel, en säng under himlen och lite feber

Imorse, direkt efter frukost, kutade jag ut på ängen och dukade upp ett bord med vaser, servetter, karaffer, stolar och stor blomkorg. Grannarna måste undra vad jag sysslar med, hahaha. Vid halv tio rullade Lina Adamo och hennes lilla Enzo in på parkeringen och så kirrade jag och Lina ihop terminens två första jobb.

Ganska uppenbart tema va på det ena va?

Snart ska den här ängen bli bete, men först ska den jobba lite extra som fotoplats. Jag och Lina surrade ihop jobb medan barnen lekte och spelade spel i järnsängen som jag ställt under äppelträdet.

Och pja, ganska flott va? Vad gör en inte för lite skugga och vila. Önskar att jag hade sextiotvå äppelträd. Nu har jag ett stort och i och runt det händer ALLT!

När jag och Lina var färdigjobbade så la jag mig här med Bodil och läste böcker och myste. Planen var att cykla till järnvägsstationen efteråt för att fika men en liten skutt fick feber så vi stannade hemma och lekte doktor istället.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny