God morgon Narnia!

God morgon!
Det här med att vakna upp i Narnia, inte kattskit direkt! Det är så otroligt vackert ute i Midsommarkransen just precis nu.

Jag gick i ottan för att snacka klimat och årets julklapp i Aftonbladet morgon. Det finns ju sämre sätt att börja sista jobbveckan på kan jag känna. Och för första gången i livet så är veckan innan julen fri från stress. Jag ska lämna ett jobb, pilla lite med en föreläsning som jag ska hålla i januari och så ska jag så klart fylla flödet med vegetariska julmats-recept från er läsare. Men värre än så är det inte.

Känns som världens bästa julklapp att ge mig själv: en bra jobbplanering!
Nu ska jag gotta ner mig i alla vegetariska recept och försöka få ut dem innan jag ska pipa i väg på julbord. Är ni taggade? DET ÄR JAG!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny