Glömda november-bilder

Hej svejs!
Först och främst: Vad roligt att ni fyndar så mycket prylar och möbler via Instagram-stories och min bloppis här på bloggen. Nu har stolar, skåp och växa-sängar hittat nya kärleksfulla hem. Och det kommer mera.

Men nog om det för nu. Låt oss istället kika på några bortglömda november-bilder som aldrig nådde bloggen, men som jag nu skickar opp bland ettor och nollor.

November är för mig en adventsmånad, så jag börjar dekorera och vältra mig i advent så fort vardagen känns mer mörk än ljus. Av alla julens blommor så älskar jag kanske julrosor allra mest, särskilt den här varianten som jag hittade nere hos Tellus blommor.

Min kompis Fatima tipsade om den här fantastiska boken, “Godnattsagor för rebelltjejer – 100 berättelser om fantastiska kvinnor”. Köpte två exemplar via Bokus – en till min systerdotter Zea och en till mina småfisar.

Hängde en heeeeeel del med Emily. Planerade, plåtade och väntade på buss till exempel.

Klädde mig i svartvitt med mini-basker på sned!  

Drömde om en steamer.

Gick på glöggmingel på Junibacken och råkade köpa med den här hem. Jag är ju egentligen emot att barnen ska få en massa grejer fram till jul, även om små Pixi-böcker är ganska harmlöst och något de kan njuta av länge. Jag blev 6 år gammal i den magiska bokhanden och dog lite av Cecilia Hekkiläs illustrationer.
Denna måste sparas och återanvändas nästa år tänker jag.

Vabbade och fångade kanske månadens finaste bild med kameran.
Som jag kommer att sakna de där fönsternischerna när jag flyttar …

Klädde Majken i midnattsblå, Tradera-fyndad Mini Rodini-smoking och gick på barnkalas. Min kompis lille Ivar fyllde två år. Hann bara ta den här bilden innan batteriet tog slut. #fail. 

En alldeles vanlig november-vardag dök John upp på mitt kontor med en bukett blommor, prosecco och sa att vi hade barnvakt till kvällen. Vi smuttade på varsitt glas, jobbade lite eftermiddag …

… Sedan bjöd han på middag på Pelikan.
Himla fin november så här i backspegeln och genom kameralinsen.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. haha men åh, lilla bodil! jag har förresten lämnat just bodil som namnförslag till familjemedlem som ska bli förälder nästa år, hehe!

    1. BRA FÖRSLAG!

  2. Bodil <3 for en søt unge!

  3. Du har ju mina drömbyxor!! Snälla säg att de inte är second hand-fyndade?!?!?
    /Jennifer

  4. Hej Emma,
    Vilka snygga braxor! Var kommer de ifrån? Loppis? Jag har ett par liknande ifrån Whyred och såg ett par ursnygga i en second hand-butik i Paris som jag inte köpte! Ångrar det djupt!

Kommentera

Stäng meny