Giveaway, DIY-jobb och pepparkaksbak

baka pepparkakor Bodil barn

Hello!
Snön öser ner över Stockholm medan jag sitter och kurar på mitt kontor på Metargatan. Ungefär hela förmiddagen har gått åt till att svara på de 68 mejlen som låg och puttrade i min mejlbox (appråpå allt en gör som influencer (läs Sandras inlägg här)), så alldeles strax ska jag ta tag i operation planera plåtningar.
Men först en liten plan för veckan.

måndag. Planera plåtningar, skriva reportage och sedan hämta barnen från förskolan. John ska barnvakta några kompisars kidd så kanske kan vi lura kvar dem på middag.
Annars blir det en lugn kväll för jag har knappt sovit en blund i natt. Barnen vaknade omvartannat, kunde inte somna om och höll låda.
När barnen somnat måste jag se nya säsongen av the Crown – som jag insåg att jag missat när jag scrollade förbi Gustav “Queen Elizabeth” Broströms Instagram stories i går kväll …

tisdag. Kommer lägga upp världens finaste giveaway här på bloggen och på Instagram. Är orimligt peppad! Sedan ska jag plåta ett DIY, förbereda två plåtningar och planera inför en tredje. Så mycket att hålla i huvudet nu, den sista ruschen innan alla går på julledighet.

onsdag. Plåta påskjobb tillsammans med Emily och sedan gå på lucia-firande på förskolan. Kommer gråta.

torsdag. Skicka in kvitton till min redovisningskonslut (mys) och svara på en massa frågor som kommit in på bloggen. Släng i väg en fråga i kommentarsfältet eller via mejl sundh.emma@gmail.com om du har något du fnurrar på. Älskar när ni frågar.

fredag. Plåta DIY-jobb med Emily i studion och sedan AW med några före detta Damernas värld-kollegor (vår dejt blev inställd förra veckan).

lördag. Flyttrensa lägenhet och (om snön ligger kvar) ÅKA PULKA!

söndag. Heeeeelt oplanerad. Men kommer lägga upp “måla köksluckor”-inlägg (hann inte med det i förra veckan, förlååååt). Plus förmodligen baka pepparkakor med den är lille goingen ovan (pga bakade pepparkakor i helgen och det var det mysigaste jag gjort på eeeevigheter).

Vad ska ni göra i veckan?

Loading Likes...

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. fin veckoplanering ändå! jag ska mest bara beta av skolarbeten, så jag kan vara en gnutta ledig under jul och nyår. över lovet har vi en hemtenta i interaktionsdesign som jag hade behövt läsa på lite om, så det kommer jag pyssla med till mitten av nästa vecka då jag går på julledighet.

  hoppas din vecka blir härlig, fina du!

  1. Och wow! Blir så imponerad över folk som pluggar! Heja, heja! Och ha det så mysigt i Småland <3

 2. Nu när du öppnar upp för frågor haha.
  Hur i all världen nattar man två små barn??
  Min äldsta på två år börjar nattas runt 19 tiden. Somnar väl 30 min senare. Min bebis på 4 mån blir trött runt 18 tiden. Hur göööör man för att det inte ska uppstå kaos och att alla växker alla?
  Ska tilläggas att äldsta sover i vår stora säng då jag och lillen sover i eget rum (ammar hela natten) så när jag är själv och ska natta båda så blir det bara såååå jobbigt!
  Tips? Råd? 😀

  Kram!

Kommentera

Stäng meny