Fyndat: Sprillans nya skor!

Kolla vad jag hittade på Röda korset i förrgår!
Ett par sprillans nya skor från Clarks! För en måsskit av nypriset!

Jag vet inte hur många sprillans nya skor jag köpt secondhand (och genom Tradera) genom åren. Så många felköp som hamnar där! I stort sett alla barnens Kavat-skor till exempel …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Jag har en fråga apropå nytt från Tradera och diverse köp-å-sälj på Facebook…eller kanske inte en fråga så mycket som en reflektion… ja i alla fall blir jag lite överväldigad av hur många verkligt nya plagg som finns att köpa i dylika forum. Finheter från i somras, vissa använda ett fåtal gånger, andra inte använda alls. Lappen kvar. Visst är det bättre att shoppa begagnat än nytt, men det känns ändå som att man sugs in i en konsumtionsvirvel. Så länge man kan sälja sina knappt använda grejer finns det utrymme att fortsätta konsumera hej vilt, tänker jag. Och många verkar idag har det så pass gott ställt att man inte lider särskilt mycket av att förlora några hundralappar på att sälja sitt bättre begagnade köp. Jag är inte någon förebild vad gäller shopping, men är uppväxt med två föräldrar födda i Västerbotten på 30-talet som icke glömt ransoneringstider, knappa förhållanden och vända på varje slant. Så jag är ärligt talat snål, och vill helst att det jag köper ska kännas snyggt tills det går sönder bortom räddning. Det har på senare tid visat sig HELT kompatibelt med skenande klimatångest. Alltså va, kan inte Klimatklubben ha ett seminarium om detta eller? Det är skitsvårt att agera som konsument, särskilt när det man tror är bra kanske egentligen är dåligt.

    1. Jag håller med dig (plus: ledsen för MEGASENT SVAR!).

  2. Yay! High five på den! Snygg färg!

    1. HIGH FIVE!

Kommentera

Stäng meny