Fyndat på Stadsmissionen för en 50-lapp!

Jättesent inlägg, jag vet, men jag bara måste visa vad jag fyndade på Stockholms Stadsmission häromdagen (innan jag går och knyter mig). Tre stycken galet vackra blåvita koppar (variant större) för slurkande kaffedrickare som jag.

50 spänn styck kostade de, och då gick ju vartenda öre till behövande.
Ingen shoppingångest där inte!

koppar stadsmissionen vintage loppis secondhand

Det är banne mig inte många kronor jag lagt på min inredning (förutom några väl valda pieces), men gemensamt för dem alla är att de är begagnade. De gånger jag köpt nytt tenderar jag att tröttna illa kvickt, men de de prylarna som uppebnarade sig med en glora i loppishögen, de får ofta stanna kvar.
De här kopparna tänker jag bli gammal med <3

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. De bästa köpen är dem som en gör med omsorg och som också gynnar någon annan (ej inräknat butiksföreståndaren) i förlängningen. Fint som attans!

  2. Superfina!!! Jag köper också mycket på loppis etc men just stoppade möbler har jag svårare för….Tycker de känns ofräscha och jag är lite rädd att dra hem vägglöss…Har du något loppis-no-no?

Kommentera

Stäng meny