Fyndat på loppis!

loppis gotland

I dag har jag inte bara handlat brutala mängder midsommarmat och hämtat upp 18 spröjsade fönster i Hemse (!?) utan även gjort några riktigt bra loppisfynd. Efter jag kommit hem från mitt lilla äventyr stoppade jag och John ner kidsen i dubbelvagnen och promenerade bort till Lanthandelsmuseet i Dalhem för att köpa glass.

Jag vet inte exakt hur länge vi stannade, men förmodligen var det en mindre evighet. Förutom att smaska glass, prata med de trevliga ägarna (som visste ALLT om bygden (win!)) och kika in i det mysiga museet (bilder kommer!) så gick vi loss i deras loppis och hittade det här: tre kökssaxar, en mässingsask, en tvålkopp, en gammal cigarettask i plåt (perfekt kvittoask), en gammal kanna (älskar den), en fotogenlampa, en våg och en Kockums-hink (som ska bli hem åt någon växt)!
Nu blir det fint på torpet vill jag lova!

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hvilke fynd du har gjort!!! Samler selv på sånne gamle porselenskanner, for de kan jo brukes både som vannkanne og blomstervase.

  2. Åh! Kannan <3 Lyckan över loppisfynd!!!

Kommentera

Stäng meny