Fyndat på loppis!

I söndags arrangerade jag och världens bästa loppisgäng #kransenloppis i krokarna där jag bor. De annars så stillsamma gatorna här fylldes av kläder, prylar, leksaker och möbler som sökte nytt hem. Över 175 utställare (!?) fanns på plats och folk vallfärdade från cityhets och tutelitut-vägar ut till vår lilla prunkande, lunkande småstadsoas. Så himla fint!
Trots att jag jobbade konstant och inte hade tid att gå runt på loppisen (#fail) så knep jag åt mig tre godingar som jag tänkte visa.
Först ut en världsfin sjömansrand som jag tror kommer passa Majken perfekt.

Andra fyndet var den här gulliga. Kommer ju förmodligen sölas ner av jordgubbar, banan och allsköns sommarbös, men vad fasen, strunt samma. Får försöka plåta av den innan härjet bryter loss och bara minnas det rena livet. 

Sist men inte minst (bokstavligt talat). Hittade även en 50-talsklänning i Stockholms stadsmissions popup-butik för rasande billiga 160 spänn!
Perfekt sommarklänning, right?

Loppissäsongen är så i gång nu (hurra!). Har du hunnit besöka någon loppis? Och har du fyndat något? Berätta, berätta!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Ja, jag ÄLSKAR loppis och second hand! Köper enbart mina kläder där, och skor gärna. Och till barnen. Och till maken. Bor i en liten stad i Skåne och blev SÅÅ glad när jag hittade mitt först & other stories-plagg på en butiksloppis. Underbara 100 kr för ett par fina ballerina! Och så lyckades jag klicka hem ett par COS-sandaler på tradera också. Inser nu att jag visst mest köpt skor ja. Hm. Men är sugen på en tur nästa helg när jag och mina två bästa vänner ska mötas för en kort-weekend i er storstad! Kul att strosa på Söders second hander då tänker jag 🙂

  2. Har haft lyckan att fynda en liten skinnväska med axelrem för ynka 30 spänn. Och en, i mitt tycke, superfin jacka i oversizemodell med luva och stora fickor från Monki för 40kr på loppis för ett par veckor sedan 🙂

    1. Men åh!

  3. Åh vad fint!
    Har inte hunnit besöka någon uteloppis än, utan hållt mig till dom vanliga second hand-butikerna. Men det ska nog bli av snart☺️

  4. Hej!

    Bra tips! Spenderar varje sommar på Gotland och tog många år båten från Oskarshamn och tåg från Malmö dit, ett knöligt heldagsprojekt. Men av samma anledning som du skrev, att våga vägra korta flyg. MEN pga nyfikenhet kollade vi upp detta på transportstyrelsen och upptäckte att de snabbfärgor som går till Gotland är allra sämsta ur utsläppshänsyn och släpper ut mer per personmil än de propellerplan som iaf går från Malmö. Så efter det flyger vi med “gott” samvete vilket sparar oss massa tid och bök (inget vi är rädda för iofs) Men vi har precis som ni gjort många turer ner i Europa med tåg vilket känns överlägset. Men båt mot flyg verkar dessvärre inte vara någon stötta skillnad…

Kommentera

Stäng meny