Fyndat: en gammal köksblandare i mässing

Jag inhandlar då de mest spännande tingen just nu. Hittade en begagnad diskho på Blocket för ett par veckor sedan, och i måndags cyklade jag  för att hämta upp den här på söder: en blandare till köket i mässing.
Det känns lite knasigt att köpa begagnade saker till ett hus som inte är byggt ännu – och som vi inte vet om vi får bygga. Men har en gått in i projektet med tanken om att ALLT ska vara begagnat och återbruka (förutom vitvaror) så måste en ju börja i tid.

I nästa vecka ska jag åka till Värmland igen, och då ska jag eventuellt kika på dörrar till huset. Tjoho!

Nästa sökning blir väl köksstommar tror jag bestämt.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Jag hade duschdraperi och spegel långt innan det ens fanns en ritning på badrumsutbygget till mitt gamla hus (också i Värmland, några mil från er tomt)… Så dina inköp är helt rimliga anser jag.

    1. Hahaha, underbart!

  2. Gå med i olika byggnadsvårdsgrupper på Facebook! Såg ett fint 50-tals kök som någon ville sälja för en billig slant härom veckan!

    1. Tack för tips!

Kommentera

Stäng meny