Fyndad vintageklänning och gravid vecka 27

gravid gravidkläder gravidklänning klänning vintage

Som jag har fyndat på secondhand den senaste tiden! Till både mig, Majken och barnet i magen. Jag som trodde fyndarnas tid var gone och förbi, men icke. Den här rutiga klänningen hittade jag på Stadsmissionen häromdagen.

gravid gravidkläder gravidklänning klänning vintage jumperfabriken

En vintageklänning med knäppning och skjortkrage som blir råpiffig med loppisskärp i midjan, ny kofta från Jumperfabriken och blå sandaler från Swedish hasbeens.

gravid gravidkläder gravidklänning klänning vintage gravidmage vecka 27Det bästa? Den här kommer jag att kunna ha hela graviditeten. Ja, förutsatt att jag inte sväller upp till en boll på resten av kroppen vill säga. Men en gravidmage i vecka 27 passar minsann alldeles utmärkt.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Jättefin klänning, och snyggt med flätorna till!

 2. hej! vad härligt att det är så pass varmt i storstan att du redan kan gå klädd i öppna sandaler och bara ben. här i malmö är det fortfarande bara 5 plus.

  1. Oh, yes, det är det här också kan jag lova! När jag går ut åker strumpbyxorna på!
   Varma hälsningar emma

 3. Superfin och söt! Men alltså, har ni aldrig strumpbyxor på er? Jag från Norrland skulle gärna ha en liknande stass, men att gå ut barbent eller ens gå omkring inne barbent är inte att tänka på ännu. Hur matchar man våriga strumpbyxor med ljusa färger? På sant, uppskattar svar!

  1. Hahaha, jo, det har jag. Men just nu är jag så kokande gravidvarm att jag måste gå utan inomhus. Pöh! Men jag ska absolut bli bättre på att visa hur jag matchar när jag går ut.
   Kramar emma

Kommentera

Stäng meny