Fyndad klänning och gravidmage vecka 18

IMG_8344

Januaritisdag, svinkallt och premiär för ett secondhandfynd – en rosa klänning med krage som jag köpte för en spottstyver för ett par månader sedan. Bär den tillsammans med vita strumpbyxor, loppisskärp, skor fyndade på Stadsmissionen och min andra hud – Emmy-koftanIMG_8351

Klänningen är från 1970-talet så den har gravidbehaglig resår i midjan. Perfekt för en växande gravidmage.
Men alltså ….
Jag börjar ju tvivla på att det är ett barn därinne.

IMG_8373

Men det ingår ju lite i att vara gravid i vecka 18. Minns att jag tänkte exakt samma när jag väntade Majken. Magen har fortfarande inte ploppat, jag mår inte lika illa, men det är fortfarande lite tidigt att känna några fosterrörelser.
Ser fram emot rutinultraljudet om två veckor om en säger så.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Åh, så ljuvligt! Minns den där mellantiden. Snart kommer sparkandet igång! Det är magiskt. Ända tills de knäcker revbenen på en 😀

    1. Exakt! Nu kommer snart de där mysveckorna som bara är … härliga. Längtar!

  2. Hur klarar du att träna under din graviditet? Jag är förvisso bara i vecka 8, men kan knappt röra mig på grund av illamåendet. Träna skulle definitivt innebära kaskader på toaletten för mig…Bara en alltför snabb rörelse upp ur soffan leder mig dit i nuläget.

    1. Hej Catarina! Jag lider med dig, verkligen! Detta illamående alltså. Blä. Jag kunde inte träna de första veckorna, utan tog promenader (väldigt uppfriskande när jag väl var ute, det svåra var ju just att komma … ut). Det är först nu som jag har kunnat träna på riktigt. Innan gick det bara inte på grund av illamåendet. Men nu så!
      Hoppas illamåendet lättar snart. Stora kramar

  3. OH vilken drömmig vinter-gravid-outfit! Och den känns så himla du, i den bästa bemärkelse. Superfin verkligen!

Kommentera

Stäng meny