Frukost, Midnatt och champagne på Diplomat

Förra torsdagen ramlade jag ner till Mimmi Staafs underbara butik som ligger i samma kvarter som jag bor. Butiken är fylld med hållbara, ekologiska och miljösmarta produkter som liksom är som en chokladglass för ögonen. 

Till den här hörnan går jag alltjämt nu förtiden. Klämmer och känner på de ekologiska sängkläderna från svenska Midnatt som är jädra fina.
Men det var inte för att låta ögonen vila på sängkläder som jag var här just i dag. Nope.

Mimmi hade bjudit in till frukost!

Gästerna var ett stort gäng inspirerande kvinnor som driver eget. Så himla flott att få träffa så många kreativa och uppfinningsrika människor på en och samma gång. Och dessutom bara några meter hemifrån. 

Härliga Mimmi <3

Här på kanten satt jag, omgiven av bland annat Emma Wallmén, Maria Soxbo och Lollo från Vintagefabriken

Och d’r, till vänster om mig satt Josephine Blix – en av grundarna till Midnatt! Midnatt som jag är så betagen av! Hej, bra dag!

Tyvärr var jag tvungen att smita innan frukosten var slut, så jag smög sakta ut …

Tog ett kort på alla suveräna. Och pep i väg. 

Jag skulle nämligen hit. Jojominsann. Klockan 11.00 klev jag in på Hotell Diplomat i Stockholm, snurrade runt i trapporna tillsammans med Emily Dahl och Mokkasin-Sofia och hittade till slut fram till …

… Champagne och Alexandre Bonnet, en doft av Paris och …

Elsa Billgren. Här med den alltid så härliga Gustav Broström.

Elsa har nämligen designat de fina förpackningarna till Alexandre Bonnets champagne och det skulle så klart firas!

Och hur görs det bäst då? Jo, i en svit på Hotel Diplomat, fylld med vintageklänningar, blommor och smårätter. 

Och champagne så klart!

Det var så många bra människor på en och samma plats. Mokkasin-Sofia till exempel.

Emily som jag fångade mitt i en insta story. 

Och så de här. Älskar den här bilden av Sandra Beijer, Elsa, Emily och Sofia. 

Så där ja! Och apprå på Elsa så kan jag tipsa om att gå in och läsa hennes inlägg “Att vara till lags”. Tycker det sammanfattar ganska bra allt det där som florerar i sociala medier. Kommentarer, tyck, tänk och vinklar. Och att vara andra till lags. Eller ALLA till lags.

Sippade champagne och bestämde mig för att någon gång ska jag också bo så här flott. Om än bara för en natt.

Med egen balkong och utsikt över en stad!

Sämre tillställningar har en ju gått på om en säger. Värmen gassade, det babblades i svitens alla hörna, det åts croissanter och så skålades det. Och pratades astrologi. Det är Sandras nya grej för året och eftersom jag jobbar ihop med Emily som förklarar alla skitdagars skitdagar ur ett Merkurius-står-i-vägen-för-Venus-snack (som jag älskar) så var jag all ears. Det finns något betryggande i att få förklaringar för saker och ting. De behöver inte vara sanna, bara ge en förklaring – vilken som helst. Religion är ju rätt hett har jag hört, och bygger ju på samma sak.

Fångade Elsa och fantastiska Emma på bild på balkongen. Älskar kontrasten. Elsa som ser ur som ett somrigt kungabarn och Emma som förmodligen äger hela Vogue och äter små praktikanter till frukost (jag har jobbat med Emma på Damernas värld för en massa år sedan  och kan försäkra er om att hon är det snällaste som gått i ett par klackskor). 

Med bubbel innanför min rosa klänning begav jag mig ut på Strandvägen och kände att jo, Stockholm är allt inte så pjåkigt ändå. <3

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Roligt skrivet! Gillade.

Kommentera

Stäng meny