Förra veckan i 16 bilder

Nedkrupen i lördagslakan, helt slut efter noll sömn i natt (Majken spenderade natten genom att skrattande försöka balansera på mina lår) och frusen in i märgen. John har precis kokat te till mig (thank you) och medan jag sörplar upp värmen så tänkte jag visa hur förra veckan såg ut. Lite snabbt så där.
Började veckan i randig och kände att det snart måste vara dags för lite våruppror (är ni taggade?).

Det blev tisdag och jag släntrade runt med sovande bebis-Bodil genom Midsommarkransen.

Med kalla vindar i håret drog jag in till stan på onsdagen, plåtade urgulliga pyttemarkiser på Strandvägen på väg till …

IKEA:s pressvisning på Musikaliska. Ville ha den här underbara stolen Rattan ur deras Stockholms-kollektion. Men resten av kollektionen? Nja. Ingen personlig favorit om du frågar mig.

En favorit på plats var däremot denna person. Elin. Vi jobbade på Amelia tillsammans (när jag redaktörade för deras specialtidningar i två omgångar) och Elin (och Hannah) var bästa kontorkompisarna!

Efter IKEA slog jag mig ner på Pom & Flora på Odengatan, trasslade igenom lite jobb och sippade kaffe.

Taskig mobilbild, men ni förstår ju briljansen.

Sålde skåpet i köket och skulle köpa ett mörkt skåp tänkte jag. Typ ett bokskåp i valnöt, hur fint? Men vad händer? Det blir inte alls så, utan helt plötsligt har jag köpt ett tandläkarskåp från 1920-talet …

Torsdagen kom och jag firade öppningen Vintagefabrikens nya studio, Fabriken i Kransen (fler bilder kommer) …

Fredagen började med spännande möte hos grannen och fortsatte med blomköp från Tellus blommor. Bästa sättet att fira in helgen på …

Lördagen spenderades med mina två vildingar. Vi stökade runt, byggde med lego och så plåtade jag dem för en grej (som jag ska visa sedan).

Medan Majken sov lunch flaxade denna goding runt i köket med yviga armar. Nu sitter hon! Med stödkuddar förvisso, men ganska stadig ändå.  

Efter sovtimme pep vi in till Söder och Skanstull, hem till våra kompisar Frida, Chrille och Juni, och Majken fick smaka sitt livs första glass.

Vid 17 drog vi vidare till Hornstull, hem till Lisa, Per och mopsen Melvin.

Vi bjöds på middag och så testade vi att söva kidsen bortafrån (det har gått åt pipsvängen tidigare gånger) och det fungerade galant! Hurra! De sov hela kvällen, sov medan vi bar ner dem till barnvagnen, sov gneom stök-stockholm i tunnelbanan och sov när vi bar opp dem tre trappor upp till lägenheten.

Det blev söndag. Latdag hemmavid med tandborstning fem centimeter från tapeten. Inga konstigheter.

 

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Alltså, dina sånna här inlägg får mig att längta efter livet i en storstad! Med folk och aktiviteter runtomkring en hela tiden. Är oftast väldigt nöjd med att bo i en liten håla i tropikerna, men dina inlägg har allt en förmåga att skapa lite längt! <3

  1. Du får ta och komma hit =) En liten semester månne?

 2. Ha, ha, ha 😀 Du köpte ett likadant skåp som du sålde alltså (fast ett från tiden) 😀 😀 Tycker jag var gulligt 🙂 <3

 3. Hej Emma,
  Vet du möjligtvis om/när stolen Rattan från Ikea kommer att börja säljas? Jag blev helt kär i den men kan inte hitta den någonstans!

  Hälsningar,
  Evelina

Kommentera

Stäng meny