För fem år sedan …

För fem år sedan kom hon till världen. Min Majken. Mitt älskade, roliga, omtänksamma, busiga, egensinniga, morgonpigga, spexiga, bebis-gullande, kik-skrattande barn.

Hon kom till världen den 15 mars 2015, på Södra BB i Stockholm. Efter ett missfall som tog hårdare på mig än jag trott, frustrerande väntan och en nio månader lång oro kantad av foglossning och sammandragningar kom hon äntligen. Hon skulle egentligen ha hetat Sickan, men när hon kom så vi var så sköra att hela världen kändes taggig. Majken mjukare just då. Men en rivig Sickan finns helt klart representerad i världens goaste onge.
På den här bilden, tagen på Åstol i slutet av sommaren 2014, så vågar jag knappt hoppas, även om magen är uppsvullen och graviditetstestet visat ett plus ett par veckor innan.

Så kom hon. Hon som vill gå i pyjamas hela dagen.

Som tycker om vackra hus, precis som jag.

Som har det lockigaste håret och skrattande ögon.

Och som klättrar som ingen annan och älskar djur.

har bestämt sig för att bli vegetarian vid fyra års ålder, ritar så fantastiska kreationer och helst av allt vill äta sushi på sin födelsedag.

Jag älskar dig Majken.
För dig vill jag göra allt.

Jag vill skapa en vacker framtid för dig, och en varm nutid där du alltid känner dig älskad och trygg.

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så fint skrivet! Och måste bara säga (vilket jag alltid tänker när jag ser bilder på dina barn) att de har otroligt fina kläder! Pyjamas eller finklänning, de ser alltid ut att ha lekvänliga och oh så söta kläder på sig. Om jag någon gång får barn så drömmer jag om att det är precis så de ska gå klädda! Ta hand om dig!

Kommentera

Stäng meny