För ett år sedan.

Hej på er!
Den här påsken går nog till historien, hahaha. Herregud alltså. Snoriga barn, slutkörda föräldrar (alltså jag och John, inte några andra stand-in-föräldrar) och ganska så nära noll påskfeeling pga ovanstående. Men det kommer fler påskar. Och tur att förra påsken var så himla fin, och jag trooooor att jag aldrig bloggade den, pga så blasé. Men nu är en åter fabriksinställd och blir typ glad över att se dansande dammkorn i strilig sol. Så nu tänkte jag visa upp FÖRRA påsken. Några bilder har jag bloggat förut, men några är definitivt nya.
Ps. ett inlägg om årets påsk kommer, men denna är liksom lite … finare.

Hela familjen hade åkt till Värmland. Där är det inte så noga med skor. Det viktiga är att en vattnar krokusar i solskenet.

Gärna tömmer hela vattenreservoaren på en krokus.

Jag hade exakt samma outfit på mig förra påsken som denna påsk.

Det bjöds på otaliga konserter på det gamla pianot i “stora rummet”. Det där pianot lärde jag mig att spela på. Pappa ritade ut alla toner på tangenterna med blyerts, visade hur en tog ackord och sedan satte jag i gång att försöka förstå. Har aldrig kunnat noter, men det har ju inte Björn och Benny heller. Eller om det bara var Björn. Eller Benny.

Färgade ägg med vad som fanns hemma. <3

Vi tar en bild till, pga så jädra fint. Som sagt, fabriksinställd nu. Noll procent blasé.

Det skulle pipas i väg till min gammelmormor och påskas. På påskafton så klart. Inget skärtorsdags-tjafs här inte. Redig påskafton med påskbrev ska det vara. Min mamma och John tog täten på räsercyklarna från 1980-talet.

Jag var inte riktigt lika stylish, men insåg att min vanliga outfit är ganska påskkärrings-kompatibel. Eh.

Bodil ville mer vara Räv-Robin Hood, så okej då.

Min mormor!

Och världens gulligaste påskkärring.

Väl hemma på “min gata” i min vanliga outfit. Som sagt, påskkärrings-kompatibel!

Det plockades skilla.

I strumplästen. Inte så noga som sagt.

Var inne i Karlstad ogg. För att träffa denna nya person. Lilla Alba, som är min kompis Fatimas minsta gudkorn.

Majken fick en Elsa-klänning av Fatimas älska barn, och vägrade ta av den på en vecka. Och så fick kidsen träffa Göteborgs-kompisen Benjamin (och jag fick träffa min kompis Åberg <3). Alltså denna bild. Så jädra fin.

De gjorde Karlstad om en säger. Gav alla statyer kramar, klättrade upp på den stora statyn på torget och sprang gatorna fram. Likt sin moder några år tidigare.

Efter påsken tog vi denna vackra resväska med oss och drog hem till Stockholm.

Okej, nu har vi banat väg för årets påsk. Är ni redo? Är jag redo?

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Stäng meny