Följ mig på Instagram via Instagram.com

Har du inte Instagram på din mobil, men vill följa mig ändå? Nu kan du kika och följa mig på mina bilder via Instagram.com/emmasundh


Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Hej Emma, Jag har fått äran att vara toastmadame på min pojkväns systers bröllop nästa år och är förstås hedrad, men också nervös! Har inte varit på allt för många bröllop och behöver tips på vad man kan hitta på under middagen. Är livrädd för pinsamma lekar utan vill att det bara ska vara underhållande och roligt för brudparet. (har googlat och det är skolek och paketlek som kommer upp och tycker det låter lite trist) Har du några goda råd? Vad var lyckat på ditt eget bröllop? Skulle vara dig evigt tacksam för lite tips och idéer. Stor julkram till dig och tack för en fantastisk blogg. /Ida

    1. Hej! Vad spännande! Jag svarar i bloggen om det är okej? Ska ta det i samband med en Q&A-omgång. Kramar emma

      1. Toppen! Tusen tusen tack! Önskar dig en fin fin jul. Kram Ida

Kommentera

Stäng meny