Finfina fynd från By Anna Cecilia

För ett par dagar sedan, efter att jag varit på Förklädesfabriken, cyklade jag förbi @byannacecilia på vägen hem. Trots att butiken ligger i Årsta, på spottlängds avstånd från Midsommarkransen, så har jag aldrig tagit mig i väg. Men nu så! Och HERREGUD alltså. Den finaste butik jag någonsin sett – fylld med handplockade barnkläder, leksaker, möbler och små pinaler. Begagnat så klart.
Jag hade inte kameran med mig, ett beslut jag bannade mången gång kan jag säga, men fick med mig några fina ting hem.

Köpte det här! Gamla pussel, en Elsa Beskow-bok, en senapsgul vas och två stycken flaskor.

De här har redan fått jobb! Den mindre av dem kapslar in min deo just nu. 

Bor du i Stockholm och undrar vad du ska göra i helgen? Cykla till @byannacecilia och köp därefter med lite fika från Enskedeparkens bageri till en picknick i det fria!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Kommentera

Stäng meny