Fem dagar kvar!

Det bästa med för-vår är inte kvittret från fåglarna, knoppar som brister och det annalkande ljuset, nä, det bästa är NI.
På en alldeles egen del av internet, långt från skit och tragik, under hashtaggen #våruppror, spirar hoppet, färgerna och framtidstron. Där finns ingen Trump, grå måndagar eller skitigt hat, utan bara färg och glädje.
Jag bara älskar (ÄLSKAR) att titta på alla bilder (och få en glimt av vilka ni är). Fastnar i timtals av skroll kan jag lova.

Är ju helt betuttad i exakt alla era våruppror, men här kommer några riktiga favoriter just nu.

@isapedersen, @annacatarinabeata
@vivalahaak, @sandra_walli
@alexandramaritz, @baumbi
@happyhell7334, @josefinfint
@
annaneah@sandra_walli
@
alexandramaritz, @kakakaro

@nippertippa, @baumbi
@linnpaulinaerene, @annafelicias
@madeleinenorman, @annacatarinabeata

 

Vad är vårupproret?
För femte året i rad drar jag igång vårupproret för att hjälpa våren på traven och ge mars-gråslask och aprilväder en omgång. Tillsammans målar vi världen i färg under hashtaggen #våruppror. Titt som tätt visar jag upp era våruppror-outfits här på bloggen och den 10 april koras årets bästa våruppor. I vinner årets bästa våruppror med ett valfritt plagg från Jumperfabriken. Bra va?
Häng på du också vettja!

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Åh, sådan himla fin grej!

  2. Hej! Helt random från inlägget, men jag ska snart flytta till en lägenhet med vitmålade plankgolv liksom ert. Jag tänker att med vita väggar också blir det liksom så sjukt vitt, men visst har ni det så i åtminstone något rum? Tankar kring detta innan jag grabbar tag i gröna målarburken?

Kommentera

Stäng meny