Februari, kräftskiva och min födelsdag!

God morgon måndag!
Hoppas ni har en fin på januaris sista måndag. Jag lämnade nyss ledsna kids på förskola efter en veckas vabb, kryddat med en frisk helg fylld med lek, besök och kakor. Närmast i minnet var ju helgen, så Majken sa ledset att hon var “sjuuuuk” och måste vara hemma med allt det där göttiga. Men med fenomenal insats från förskolapersonalen kunde jag till slut nästla mig i väg. Pöh. Så nu sitter jag hemma vid köksbordet och ska ta tag i den här veckan.
Funderade ett tag på att sluta skriva veckoplaner eftersom de ständigt går i stöpet på grund av vabb. Så från och med nu blir det här min veckovision istället.
Häng på!

måndag. jobba hemifrån, förbereda plåtningar och ha möte med Vintagefabriken. Vi ska göra ett litet samarbete kan en säga. Ska bli skoj! Efter förskolan ska John och kidsen hem till några kompisar och jag ansluter efter jobbet för middag tillsammans.
tisdag. plåta kräftskiva uppe på vinden tillsammans med Emily.  Svara på alla frågor som ramlat in här på bloggis (om du har någon fundering, så passa på när jag ändå är i gång).
onsdag. tvära kast: plåta två juljobb för Amelia i studion tillsammans med Emily. Bjällerklang!
torsdag. åka in till stan för att göra ett par ärenden, möta upp en bloggläsare (!) och sedan skriva text till alla plåtade jobb.
fredag. pangfin start med blomsterfrukost med Hanna Wendelbo och Blomsterlandet. Sedan skriva jobb, blogga 2018’s bästa filmer (ÄNTLIGEN!) och därefter middag hos mina svärföräldrar.
lördag. Heeeelt oplanerad.
söndag. jag fyller år (35!) och har ingen aning om vad som händer. John har sagt att jag inte behöver bekymra mig över min födelsedag. Hmmm …

Liked it? Take a second to support emmasundh on Patreon!
Loading Likes...

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. haha, så spännande med din födelsedag!! hoppas du får en fin vecka fram till dess, och att födelsedagen i sig blir kanonfin!

  2. Kul att du är så bjussig och svarar ofta på frågor!
    Kanske missat de här, men har för mig att Johns föräldrar bott i Skellefteå tidigare, bor de närmare er nu? Är fellow norrlänning så därför nyfiken 🙂

  3. Jag har fått order från min barnmorska att skriva ett förlossningsbrev, men är helt blank! Vad skrev du i dina? Hur förberedde du dig inför dina förlossningar?

  4. Jippie, har sett fram emot din sammanfattning av årets filmer!

Kommentera

Stäng meny